Azimut med Norgespremiere

Det har aldri vært noen tvil om hvor Azimut skal stille ut på Sjøen for Alle. Oppsøk Premiumhallen om du vil oppleve en nydelig 43 fot til 5,6 millioner som har Norgespremiere.

Norgespremiere – og en 43 fot verdt sin vekt i gull

Azimut med Steinar Johnsen stiller på Sjøen for Alle i Hall B med en Azimut Atlantis 43 fot HT. Båten har Norgespremiere, og koster cirka 5,6 millioner. Johnsen ser stort frem til å vise frem gullkornet for det norske markedet:

Det du opplever om du besøker standen vår i Hall B, er velformet design med praktiske løsninger og materialvalg i topp klasse. Italienske Azimut er en pioner på tekniske løsninger, og jeg ønsker å understreke at dette er italiensk design på sitt beste – Azimut er ledende innen design og andre merker kommer etter.

Hva kjennetegner en Azimut?

Steinar Johnsen stråler opp. Han sier at det ikke finnes tvil i ditt hjerte når du ser en Azimut- båt, og at designet er unikt. Målgruppen er kunder som ønsker seg høy kvalitet. De har gjerne lang erfaring på sjøen, og som regel er kjøperne 40 år +.

Azimutbåtene har et eksklusivt og spesielt design. På årsbasis selger vi rundt 3 ulike modeller i Norge, og dette er absolutt en båt for de som ønsker noe unikt.

Vil vise muskler på Sjøen for Alle

Steinar Johnsen ser frem til å vise frem Azimut for det norske båtmarkedet på Sjøen for Alle 22.-26. mars:

Vi håper på god respons på den utstilte båten, og gleder oss til snakke med interesserte. Som helt ny forhandler av Azimut Yachts i Norge er det fantastisk å få kjenne pulsen på markedet på Norges største båtmesse.

Dette bør du vite om YachtServices

YachtServices (YS) ble etablert i 2009 av Steinar Johnsen. Målet hans var å tilby service til Azimut kunder. Nå har han 11 års erfaring med Azimut båtene, både fra tidligere forhandlere og fra YS. YS har vært sertifisert verksted for Azimut båtene siden 2012.

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram