Beneteau til begjær

Erling Sande A/S ble etablert i 1932 og er en av de eldste importørene i bransjen. Beneteau er i stallen deres, og dette båtmerket seiler opp som en av landets mest populære fiskebåter.

Stabilt skrog en nøkkelegenskap

Erling Sande A/S er Europas eldste importør av Suzuki motorsykler og påhengsmotorer, og representerer merker som Arctic Cat snøscootere og ATV, Peugeot moped og MC, MV Agusta motorsykler samt Access og Hisun ATV i tillegg. Når det gjelder båtmerker fører selskapet per i dag Askeladden, Capelli, HR, Linder og Ryds. Pluss Beneteau, som er populært merke blant både hobbyfiskere og profesjonelle. Stein Harald Jørgensen tipser om hvorfor:

Erling Sande A/S har ført Beneteau siden 2004. Beneteau sine båter har brede, stabile skrog som bidrar til at båten holder seg godt i sjøen og er svært lite ømfintlige for last. De er også meget romslige i forhold til lengden.

Antares 7 erstatter Antares 680

Stein Harald Jørgensen forteller at de fleste som går til innkjøp av fiskebåt, handler i prisleiet 400.000 og 600.000,- kroner. Den mest populære modellen fra Beneteau har hittil vært en modell ved navn Antares 680.

Den blir i disse dager erstattet med en ny modell som heter Antares 7. Prisen er selvsagt også avhengig av hvor mye tilleggsutstyr man ønsker seg. Vi ser at det går mye av diverse elektronikk som ekkolodd. Pluss større kartplottere og varmesystemer. Også kraftblokker for løfting av bruk i sjøen er nyttig.

Tar med 3 nyheter på Sjøen for Alle i 2017

På Sjøen for Alle i mars 2017 vil Erling Sande A/S selvsagt vise frem nyheten Antares 7. Pluss at de har med nyhetene Barracuda 7 og Antares 8 i tillegg.

Disse 3 gleder vi oss selvsagt til å vise frem! Og i tillegg har vi med oss mange andre flotte båter som garantert vil vekke oppmerksomhet.

Historie tilbake til 1884

Beneteau er et fransk båtmerke som alltid har gått i bresjen når det gjelder innovasjon og pasjon for båtlivet. Den første sardinfiskebåten ble satt på vannet i 1884. I dag fins det mer enn 36 000 Beneteau motorbåter på havet, spredt over hele verden.

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram