Eksklusivt fra Kragstad

Kragstad AS stiller med to Chris-Craft og to Boston Whaler på Sjøen for Alle. Stikkord for hva du kan forvente? Klassiske, amerikanske high end båter og fritidsbåter i millionklassen.

USAs mest legendariske båter

Hørt om sagnomsuste Chris-Craft? Dette amerikanske, eksklusive merket er nær 150 år gammelt og har vært eid av både John F. Kennedy og Katherine Hepburn. På Sjøen for Alle kan du se 25 Capri, en ny modell som ble lansert i 2016. Totallengde er 27 fot, og den koster fra 1,7 – 2 millioner. Her er det retroinspirert design som gjelder for alle penga. Marius Kragstad sier:

I tillegg kommer vi en Chris-Craft 22 Launch, en dagbåt med åpen baug. Den er rask med V8 motor på hele 380 hk. Prisen ligger på 1,2 millioner. Hvis du kjøper en Chris-Craft, får du noe av det vakreste og beste som fins innen fritidsbåt. Dermed satser vi på at det er mange som tar turen innom standen i Premiumhallen for å se båtene på nært hold.

Velg som Frank Sinatra og Elvis Presley

I USA sammenlignes gjerne Chris-Craft med det eksklusive bilmerket Bentley, og de som eier et eksemplar gjør det med viten om at også John F. Kennedy og Frank Sinatra eide en. Pluss Katherine Hepburn og Elvis Presley, selvsagt. Det finnes intet annet amerikansk båtmerke som har lokket så mange filmstjerner og toppolitikere til kjøp gjennom tidende som det Chris-Craft har gjort. Merket oser av tradisjon og historikk.

Så hvorfor velger man en Chris-Craft? Jo, båtene er bygget med det ypperste innen materialer, og det fins uendelig med valgmuligheter når det gjelder farger og interiør. Stikkord for egenskaper er utsøkt design, topp ytelse og gjennomgående høy kvalitet. Dette er kort og godt meget vakre båter med store motorer, som er ekstremt velbygde og går godt i sjøen.

To Boston Whaler i millionklassen

I Sjøen for Alle sin Premiumhall stiller Kragstad med den helt nye Boston Whaler 230 Outrage. Det er en 23 fot stor båt, med 350 hk som veier 2,2 tonn. Selv sier Marius Kargstad at denne båten tåler det meste:

Startprisen ligger på rundt 1,2 mill. Den andre Boston Whaler vi tar med, er 240 Dauntless. Dette er det vi kaller for den sosiale Whaleren. Den har mange sitteplasser, solseng m.m., og prislappen ligger på drøye 1 million.

Boston Whaler – Floridas smakfulle gullkorn

Boston Whaler ble grunnlagt av Dick Fisher i 1958. Og bit deg gjerne merke i etternavnet Fisher først som sist. Historisk sett har Boston Whaler alltid blitt regnet som kremen av fiskebåter, og båtene er kjent for en kvalitet som gjør at de går i arv fra generasjon til generasjon. Boston Whaler regnes som usynkbare og uslitelige – de er like solide som tanks. Og ikke minst er de like ærlige som en golfbane – du ser hva du får, og absolutt alt du ser på en Boston Whaler har en funksjon.

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram