Kellox stiller med nyheter og kampanjepriser

I 2017 stiller Kellox på Sjøen for Alle med både AMT fritidsbåter, Silver Aluminiums båter og Terhi båter. Selskapet med 43 års fartstid i båtbransjen befester dermed sin posisjon.

AMT fritidsbåter med nytt eksteriørdesign

AMT er glassfiberbåter produsert i Finland. Om du tar turen til Sjøen for Alle på Lillestrøm 22.-26. mars, vil du raskt oppdage at hele AMT sin line-up har fått nytt eksteriørdesign. Samtlige modeller fra 15-23 fot kommer nå med hvitt skrog, ny logo og lysegrå dørk. På enkelte modeller er det også utført andre småjusteringer som gjør at modellen ser mye mer sporty og fresh ut enn tidligere. Båtene er kjent for å appellere like mye til yngre som til eldre, og uansett bruksområde bør du finne en iøyenfallende og delikat modell som passer som både landstedsbåt, fiskebåt, fritidsbåt og overnattingsbåt. Båtene har robuste løsninger som gir meget behagelige og gode kjøreegenskaper. Hver båt har mye ekstrautstyr inkludert i prisen, så her får man garantert mye for pengene.

På Sjøen for Alle har AMT premiere på modellen 190BR, som det også kjøres spesialkampanje på i 2017. AMT 190 BR koster 329.990,- inkl. HONDA BF100HK, kartplotter og kalesje. AMT 170 BRS koster 209.990,- inkl. HONDA BF 60HK.

Båtpakkene fra 150R til 230DC/BR koster veiledende inkl. mva fra 131.445,- til 510.396,- inkludert Honda motor.

Silver aluminiumsbåter – verdens første AluFibre™-båt

Silver produseres i Finland og er en unik båt: Et holdbart og komfortabelt designprodukt som kombinerer det beste innen glassfiberarmert plast og marinealuminium – med andre ord verdens første AluFibre™-båt. Linda Karlsen ved Kellox utdyper:

Når du kjøper en Silver-båt, vet du at du har kjøpt et kvalitetsprodukt med lang levetid og som gjør båtlivet enkelt og bekymringsfritt. Båten er enestående i sitt slag. Et solid skrog av marinealuminium og et interiør av glassfiberarmert plast gjør båten usedvanlig holdbar, komfortabel og trygg. Skroget og interiøret inneholder i praksis ingen materialer som kan morkne eller suge til seg vann. Alle Silver-båtene representerer ”Skjønnheten og Udyret” i perfekt harmoni – en svært bra kombinasjon med tanke på Nord-Europas mangfoldige og skiftende forhold på sjøen.

Line-up’n til Silver kommer fra 14,5 fot til 21 fot. Dette er båter som egner seg ypperlig til både familie/fritidsbruk og som fiske- og yrkesbåt. Med Silver får du et problemfritt båtliv i alle situasjoner. I 2017 er det kampanje på SILVER 540 BR med HONDA BF80HK til 299.995,- inkl. mva, og kalesje og kartplotter er inkludert. Båtpakkene fra Fox Avant til Eagle 640 BR koster veiledende inkl. mva fra 212.680,- til 498.898,- inkludert HONDA motor.

De siste 36 årene har Terhi bygget og utviklet holdbare og trygge båter for krevende forhold. Båtene er laget av ABS materiale som er hardt, men samtidig mykt nok til å absorbere og tåle harde støt uten å sprekke eller bli ødelagt. Takket være den unike produksjonsteknologien og et framtidsrettet syn på produktutvikling, har Terhi blitt et velrenommert varemerke i det internasjonale båtmiljøet. Linda Karlsen sier:

Et omfattende modellutvalg gir alternativer for alle typer farvann og behov. En Terhi-båt er et trygt valg, ikke bare på grunn av produksjonsteknologien som ligger bak, men også på grunn av holdbarheten, som gjør at den beholder sin verdi mye lengre enn en normal båt. Det er grunnen til at vi i Kellox kan love at Terhi alltid vil holde deg flytende! Det er solgt over 230.000 Terhi båter i løpet av 36 år, og mer enn 60 % av dem er fortsatt i bruk.

Line-up’n til Terhi er fra 7 fot til 15 fot. I 2017 har vi kampanje på TERHI 400 med HONDA BF10HK til 39.990,- inkl. mva og TERHI SAIMAN til 17.995,- inkl. mva. Terhi sine modeller fra Baby Fun til 475 BR koster veiledende inkl. mva fra 14.690,- til 89.240,- kroner.

Sjøen for Alle innvier 2017-sesongen

Kellox sitt sortiment sikter seg inn mot familier, hytteeiere, hobbyfiskere og den yngre generasjonen som gjerne er opptatt av utseendet og fartsfylt lek i vannet. Under årets båtmesse 22.-26. mars ser selskapet frem til å vise frem nyhetene og kampanjene sine til publikum. Karlsen sier:

Vi har tro på at 2017 vil bli en god sesong med bra salg, og Sjøen for Alle er selve kickstarten på båtsesongen. Samtidig ser vi veldig frem til å møte alle forhandlerne våre.

Dette bør du vite om Kellox

Kellox har mer enn 45 års fartstid med marine produkter. Ved tusenårsskifte overtok selskapet importen og distribusjonen av det finske båtmerket Terhi i Norge og Sverige. Terhi er blant Nord-Europas mest solgte båtmerke gjennom tidene, og har vært en vesentlig bidragsyter til økt salg av Kellox sine utenbordsmotorer.

Nybåtsalget handler stadig oftere om en total leveranse av båt og motor, og som et resultat av dette startet Kellox opp med større og mer eksklusive landstedsbåter fra finske AMT i 2006. Disse båtene kombineres perfekt med Honda marine motorene. Det norske markedet har trykket AMT til sitt bryst. Selskapets suksess gjennom snart 60 år skyldes anerkjente merkevarer av ypperste kvalitet, et brennende engasjert personale, gode systemer, et dedikert forhandlernett og markedstilpassede priser og aktiviteter. I 2012 utvidet Kellox porteføljen med Silver båter fra Finland. Silver var første produsent som kombinerte aluminiumskrog med glassfiberinteriør. Dette gir en helt spesiell fasthet i skroget, og glimrende sjøegenskaper.

I 2016 startet Kellox et samarbeid med Fritid-senteret i Bærum som har importert Ocean Master båter i 10 år. Deres ønske var å få kvalitetsmotorer på hekken, og en solid motorimportør som samarbeidspartner. Samtidig fikk Kellox en forhandler av AMT og Silver sentralt plassert i Stor-Oslo regionen. Det har styrket markedsposisjonen deres ytterligere.

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram