Modesty Boats stiller med eksklusive fritidsbåter

Modesty Boats leverer solide båter med egenskaper i toppsjiktet. På Sjøen for Alle stiller de med to båter – en skjærgårdsjeep og en flunkende ny 27,5 fots Walk Around.

Coaster 22 - skjærgårdsjeep med høy standard

Den ene båten Modesty stiller med, er en 22 fots skjærgårdsjeep som tidligere var kjent som Coaster 22. Selskapet het nemlig Coaster tidligere, og dette er en båt som har blitt med videre i Modesty-porteføljen. Nicholas Dale i Modesty Boats sier:

Denne eksklusive skjærgårdsjeepen har fremragende sjøegenskaper. Båten er designet av Geir Arnestad og konstruert av Håkon Ringkvist. Begge er godt kjent i markedet med etableringen av merker som Oceancraft, Coaster og nå også Modesty. Det ligger mye erfaring bak designet av skroget, noe som merkes godt når båtene blir kjørt hardt i sjøen. Prisen starter på 380.000,- kr, avhengig av utstyr og motorvalg.

27,5 fots Walk Around – attraksjon for nyhetsinteresserte

Den andre båten Modesty stiller ut på båtmessen, er en 27,5 fots Walk Around. Dette er en helt ny modell hvor prototypen var klar i 2015. og de første ferdige båtene var klare i 2016. Båten har et helt nytt steppet skrog, noe som gir fantastiske egenskaper kombinert med høy hastighet og god drivstofføkonomi. Nicholas Dale utdyper:

Dette er en stor og romslig 27,5 fots båt med separat toalett og overnattingsmuligheter for 2+2. Også denne båten er designet av Geir Arnestad og konstruert av Håkon Ringkvist.

Prisen starter på 1 100 000,- kr, avhengig av utstyr og motorvalg.

Opptatt av design, kvalitet og robusthet

Modesty Boats er opptatt av å levere solide båter med egenskaper i toppsjiktet. Fokus er på kompromissløs kvalitet, snarere enn volum og lave kostnader. Dale forteller:

Vi som jobber i Modesty har selv erfaring fra internasjonal Offshore Racing, og den ekspertisen bruker vi i design av skrog og beregning av materialer. For mange er kanskje det man ser over vannlinjen som er viktigst. Men for oss er det avgjørende at det man også ikke ser har de beste egenskaper – for å sikre at kundene får trygge og gode båter.

Spesialproduseres etter kundens ønsker

Modesty selger årlig totalt 20-30 båter i Norge. Det satses på tett oppfølging av kundene, og personlig service er en av ledestjernene. Selskapet samarbeider med Brunswick som leverer Mercury og Mercruiser motorer, og samarbeidet gjør at Modesty tilbyr landsdekkende service og garantioppfølging.

Alle Modesty båter produseres etter bestilling fra kunden, som har mulighet for personlige tilpasninger. Fargevalg på skrog og interiør er fritt, det samme er også materialvalg og søm på puter. Båtene har et klassisk design, men det er moderne skrogdesign som ligger til grunn. Uttrykket er elegant, med avrundede linjer og meget funksjonelt interiør.

Mulighet for ekstra gode tilbud på båtmessen

Nicholas Dalen verdsetter Sjøen for Alle som utstillingsarena, og ser frem til yrende liv på Lillestrøm 22.-26. mars:

Vi er en liten produsent, og for oss er Sjøen for Alle et naturlig sted å profilere båtene. På messen kan kundene bli kjent med oss og båtene, og vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra markedet. Markedet har allerede vist stor interesse for de to modellene vi tar med på messen, og det er selvsagt mulig for kundene å få til en god avtale på ny båt i løpet av messedagene. Vi håper på salg av flere båter under messen, og er innstilt på å imøtekomme med gode tilbud.

Miljøbevisst og fremtidsrettet

Modesty Boats AS er opptatt av miljøvennlig design og nye løsninger som blant annet inkluderer hybridmotorer og lignende tiltak. Nicholas Dale sier:

Miljøfokus er helt nødvendig fremover. Ikke bare fordi dette er et naturlig fokus for en norsk produsent som Modesty. Men fordi miljø og sikkerhet er noe som alle bør være opptatt av, uavhengig av nasjonalitet. Neste generasjon båtfolk må være åpen og omfavne neste generasjons miljøteknologi – uten kompromisser. På dette feltet ønsker vi å ligge i forkant.

Dette bør du vite om Modesty Boats AS

Modesty Boats AS ble etablert i 2011, og utgangspunktet var at man ville presentere norskdesignede, meget moderne, klassiske fritidsbåter. Kunnskapen de ansatte hadde fra Offshore Racing dannet bakgrunnen for effektivitet og håndtering.
Båtene holder en meget høy standard, og samtlige leveres med 10 års garanti på skroget. Modellene leveres med innenbords og utenbordsmotorer i merker som Evinrude, Mercury, Mercruiser, Yanmar, CMD og Ilmor. Pluss øvrige merker dersom kunden etterspør det. I tillegg til Modesty båter, representerer selskapet også andre merker på det norske markedet, som eksempelvis Nantucket Skiff og hele spekteret fra MAZURY Ltd. Den aller første båten i Modesty serien var Modesty 33 fot, en Sport Cruiser.

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram