Sjøen for Alle – den store familiemessen

Siden Sjøen for Alle flyttet tilbake til Norges Varemesse har båtmessen hatt sterkere familiefokus enn noensinne. Og satsingen på både store og små vil naturligvis fortsette i 2017! I år fyller vi Hall E med kule gratisaktiviteter som Funballz, der barna ”går” og ruller rundt på vannet inne i gigantiske plastikkballer. Vi har også fått på plass en 8 meter høy klatrevegg der 3 energiske smårollinger får prøvd seg samtidig – passet på av blide, erfarne instruktører, selvsagt.

Gratis seiling i messebassenget

En av nyhetene i år, er at barna får teste seiling gratis i småjoller i det store messebassenget. Aktiviteten kjøres av Norges Seilforbund, som også står klare for å informere om barnevennlige seilerkurs som arrangeres langs hele Norges kyst. I tillegg er Eliasbåtene til Redningsselskapet på plass for å informere om sjøsikkerhet på en morsom måte – dette er absolutt noe alle barnefamilier bør få med seg.

UNDERHOLDNING FOR ALLE

Benytt sjansen til å se Sjøen for Alles fantastiske vannmusikal med briljante artister. Musikalen passer for hele familien, og byr på kjente låter i en unik setting; innendørs og i et 600m2 stort basseng.

Aktivitetsprogrammet for barn fylles løpende opp med nyheter. Og ettersom Sjøen for Alle er den store familiemessen, har vi selvsagt tenkt på de minste i matveien også. Barnevennlige serveringssteder med is, pølser, brus og hamburgere fins rundt omkring på hele messeområdet og holder åpent fra morgen til kveld. Så velkommen til en storslagen feiring av årets startskudd for den norske båtsesongen – og spesielt velkommen til en feiende flott heldagsopplevelse eller to for de små!

Gjør som Camilla – kom til Sjøen for Alle og test ut barneaktivitetene våre! NB. Filmen er fra 2016.

 

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram