4 nyheter fra Askeladden

Erling Sande AS har med seg hele 8 Askeladden båter på Sjøen for Alle 22.-26. mars. De er i størrelse 19-25 fot, og ligger i priskategorien 373.000 til cirka 950.000,-.

Imponerer med fire nyheter

Askeladden stiller ut fire nyheter på Sjøen for Alle i år. Det er C76 Center Cabin TSI, C76 Cruiser TSI, C65 Bow Rider og C65 Center Console. C serien fra Askeladden er typiske familiebåter som passer midt i blinken for raske inn-ut turer etter jobb, sol, bad, sportsfiske og weekendovernattinger. Tidsriktig, delikat design og gode kjøreegenskaper er to av kjennetegnene på båtene. For de som vil vite hva som skiller Askeladdens C og P serie fra hverandre, består sistnevnte serie av knallfine helårsbåter med ”spot on” overnattingskomfort.

Økte salget med 15 % fra 2015 til 2016

Henrik Askvik forteller at salget av Askeladden i Norge økte med 15 % fra 2015 til 2016, og selskapet håper på ytterligere økning på mellom 5–10 % i 2017.

Sjøen for Alle er vår nasjonale messe og den er viktig ikke bare isolert sett for det som skjer direkte på messen, men den markerer starten på båtsesongen over hele landet.

En av Norges eldste og største aktører

Askeladden er Norges mest produserte fritidsbåtmerke gjennom tidene, og Erling Sande AS er en av Norges eldste og største aktører innen båtbransjen. Selskapet ble etablert i 1932 og er Europas eldste importør av Suzuki Påhengsmotorer, MC og ATV.

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram