Beneteau Swift Trawler 30

Kragstad AS tar med seg en Beneteau Swift Trawler 30 til Premiumhallen på Sjøen for Alle. Ikke la deg lure av tallet 30 – båten er 34 fot inkludert badeplattformen.

10,39 meter lang og 3,53 meter bred

Swift Trawler 30 ble lansert første gang i desember 2015, og har tatt markedet med storm.
Store serier har bidratt til høy kvalitet og fordelaktig pris ut til sluttbruker. Båten Marius Kragstad stiller ut, er 10,39 m lang, 34 fot, 3,53 m bred og har en startpris på cirka 2 100 000,- kroner. Kragstad sier:

Dette er en modell som passer ypperlig for Skandinavia. Man kan velge mellom 2 kabiner, eller 1 stor kabin med separat dusjrom. I den store lyse salongen kan man bygge om sofaen til en ekstra dobbelt seng.

Ekstremt lavt drivstofforbruk

Båten leveres med D6-370 på rett aksling. Den har meget lavt drivstofforbruk opp til 7 knop (ned mot 0,5l/nm på ca 5 knop), og en topphastighet over 20 knop. Swift Trawler 30 oppleves som svært lys. Hele ”overbygget” er konstruert i glass, hvilket gir passasjerene unik kontakt med havet. Båten har et meget godt skrog, som har vært testet i tøff sjø i Middelhavet. Den oppleves trygg og solid, og rorfølelsen er god.

Romslig komfort

Ikke la deg lure av betegnelsen 30. Swift Trawler 30 er en romslig båt som måler 34 fot med badeplattformen medregnet. Den er 3,53 m bred. Beneteau er Europas største, og muligens verdens største båtprodusent med en årlig omsetning i Beneteau Group på ca 1 milliard Euro.
Dette er en innovativ fabrikk, som bygger store serier av båter. Beneteau er ledende i trawler konseptet, og har vunnet flere priser for innovative løsninger de senere år.

Todelt målgruppe for Kragstad

Marius Kragstad forteller at Beneteaus målgruppe er todelt. Den ene er de eventyrlystne som skal bruke båten som et feriehjem. Den er andre er de som bruker båten som en weekendcruiser – denne gruppen er de som ønsker seg en lys og oversiktelig båt uten kalesje.

Vi selger mye Beneteau, og vil levere mange Swift 30 til sommersesongen 2017.

Kragstad AS – spesialister på high end markedet

Kragstad AS er den norske importøren av Chris-Craft, Boston Whaler og Beneteau. Selskapet eies og drives av Marius Kragstad som har 15 års erfaring i bransjen med mange ulike fabrikker – blant annet Nimbus, Storebro, Paragon, Azimut m.fl. Marius Kragstad har med seg 5 båter til luksushallen på Sjøen for Alle, to Boston Whaler, to Chris-Craft og nå altså Beneteau Swift Trawler 30.

Kragstad overtok importen av Beneteau motorbåter i Norge i april 2016. På verdensbasis hadde Beneteau en omsetningsøkning på 10 % i 2015, og Marius Kragstad mener merket har betydelig potensiale i Norge:

Franske Beneteau er et merke vi har fulgt nøye med på i flere år, og vi satte stor pris på forespørselen om å overta. Beneteau har markedets beste motorbåter i sitt segment, og er innovative når det gjelder design og tekniske løsninger. Dette understrekes også av at de har hatt flere prisvinnende båtmodeller i løpet av de siste årene. Vi ser frem til å vise publikum dette trekkeplasteret under messeuken.

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram