Hot news fra Hydrolift: X-22

Anerkjente Hydrolift, som er en del av Eker Performance AS, stiller ut 4 båter i Premiumhallen 22.-26. mars. To av eksemplarene er nyheten Hydrolift X-22 – som er den første modellen på markedet av den kommende x-serien fra Hydrolift.

Hydrolift C-31 v2 – et smykke på vannet

Den første båten Hydrolift stiller ut, er en Hydrolift C-31 v2. Den er 31 fot og når en hastighet på 60 knop. Prisen er 2 950 000. Båtene fra Hydrolift er kjent for stilrent design. Denne modellen er intet unntak, forteller Geir Moen i selskapet:

Hydrolift C-31 v2 er ensbetydende med eleganse og sjøegenskaper man bare kan drømme om. Med sitt lekre design og effektive skrog er denne 31-foteren et smykke på vannet ved alle anledninger. Båten er en kjøremaskin samtidig som man kan nyte varme dager i en sosial setting om bord.

Hydrolift C-28 Cab – med innovativ kabrioletløsning

Den andre båten Moen stiller ut, er en Hydrolift C-28 Cab. Den er 28 fot, og har en hastighet på 67 knop med dieselmotor. Prisen? 3 110 000. Båten har med seg alle elementene Hydrolift er kjent for; design, kvalitet og ekstremt gode sjøegenskaper. Moen utdyper:

C-28 Cab er veldig snerten rent praktisk også, og er utstyrt med en innovativ kabrioletløsning. Dårlig vær er ikke lenger noe hindring under båtturen fordi du får ”tak over hodet” i løpet av få sekunder uten å måtte kneppe opp en tradisjonell kalesje. Denne modellen er ideell for familier, og har høye fribord, større kabin og en utrolig myk sjøgang i alle fartsområder.

Hydrolift X-22 – første modell ut i kommende x-serie

De to siste båtene Moen presenterer, er Hydrolift X-22. Båten er 22 fot lang, og når en hastighet på 40 knop med 150 hk utenbords bensinmotor. Den koster 539.000. Hydrolift X-22 er den første modellen på markedet av den kommende x-serien fra Hydrolift – en helt ny modellserie fra Hydrolift for utenbordsmotorer. Hva som venter? En råmorsom og brukervennlig dagsturbåt/skjærgårdsjeep med fokus på gode kjøreegenskaper samt god stueplass. Moen sier:

I denne serien har vi ekstra høyt fokus på familievennlighet og sosialisering om bord. Styrekonsollen i glassfiber har et oversiktlig førermiljø. Det bidrar til en behagelig og sikker ferd på vannet. De svingbare førerstolene gjør også at man får økt mulighet for hygge i akterpartiet der det er muligheter for et bord mellom førerstolene og den store aktersofaen.

Hydrolift – en del av Eker Performance AS

Eker Performance AS er en del av Eker Group – et holdingselskap ledet av den anerkjente industridesigneren og entreprenøren Bård Eker. Eker Group er også eier/deleier av selskapene Eker Design AS, Hydrolift AS, Eker Assets AS og Freevalve AB. Filosofien til Eker Performance AS går ut på å samle ekspertise og representere et utvalg high-end produkter som finnes til vanns og til lands – med og uten propell – på 2,3 og 4 hjul.

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram