Messehistoriens STØRSTE båt

Så er det klart: Premiumhallen på Sjøen for Alle 2017 vil romme messehistoriens største båt noensinne. Og ikke bare det – More 55 er sågar en seilbåt. Det er en ekstra gledelig nyhet som bør gjøre det hett i hjertene til alle seilbåtinteresserte.

Ett nesten 17 meter langt vidunder

More Boats er et svensk-kroatiskt båtverv som bygger raske og komfortable seilbåter av høyeste kvalitet. Når selskapet bestemte seg for å stille ut på Sjøen for Alle i mars, var det ikke tvil hos Einar Halldin:

Vi har besluttet å stille ut en More 55. Det er ikke bare den største seilbåten som har blitt stilt ut på Sjøen for Alle – det er også den desidert største båten gjennom tidende. Båten er 55 fot, altså nesten 17 meter lang. Båten er rask og komfortabel – en skikkelig performance cruiser. Målgruppen er privatkunder som enten vil ha en More 55 eller More 40 som skal benyttes i norske eller svenske farvann. Flertallet av båtene vi har solgt til norske og svenske kunder ligger i Kroatia, Hellas eller Karibien og leies ut.

Allerede solgt fire båter til nordmenn

Båten More 55 som du kan ta i nærmere øyesyn på Sjøen for Alle 22.-26. mars har en startpris på 387 000€ eks. mva. Ferdig sjøsatt båt med mye ekstrautstyr koster rundt 450 000€. Einar Halldin sier:

Så langt har vi solgt fire More 55 fot til nordmenn, og ytterligere ti stykker til svensker. Det er vi selvsagt veldig glade for. Vi håper at vår nye modell, More 40, vil bli en enda større suksess både som privatbåt i Norge og som charterbåt i Kroatia eller Hellas.

Italienske, rene linjer og romslig interiør

Cossutti Yacht Design fra Italia har designet selskapets begge modeller, både More 55 og More 40. Gjennom årene har Maurizio Cossutti og kollegaen Alessandro Ganz designet og optimalisert flere racingseilere, kappseilere og cruisers. More 55 & 40 har rene linjer og seiler bra, samtidig som båtene er romslige og byr på herlig komfort. Det som venter i Premiumhallen på Norges Varemesse på Lillestrøm er med andre ord en moderne seilbåt med sporty, italiensk design. Om du får gå om bord og titte? Ja, selvsagt.

More Boats – luksusbåter bygget for å seile verden rundt

More Boats ble grunnlagt av det svenske reiseselskapet More Sailing og det kroatiske charterselskapet More Charter. Det var under jakten på å finne bedre båter til disse virksomhetene, at ideen om å produsere egne båter dukket opp. More Boats båter er med andre ord konstruert og bygget for å seile jorden rundt, leies ut til charterturer eller også benyttes i kappseiling – ikke ligge stille ved en brygge.

Ser frem til å møte ”kempeglade” nordmenn

På Sjøen for Alle satser More Boats på å selge seilbåter. Men standen deres rommer også tilbud på leie av seilbåt og ikke minst et fristende sortiment av populære seilbåtreiser. Einar Halldin sier:

Vi i More Boats bare liker Norge. Alle nordmenn er ”kempeglade”, og dere er en kjøpesterk målgruppe når det kommer til båt. Av praktiske årsaker har vi ikke hatt mulighet til å være på messen de to siste årene, og ser derfor frem til å gjøre et sterkt comeback med ikke bare den største seilbåten, men historisk største båten som noensinne har vært utstilt siden messen startet i 1956.

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram