Norgespremiere fra Elan

Pass på å få med deg de to Elan seilbåtene som står utstilt i Premiumhallen. Nautic Norway kommer med to prakteksemplarer: Elan 45 Impression og Elan GT5 som aldri har vært vist i Norge tidligere.

Egen messepris på Elan 45 Impression

Nautic Norway stiller med to seilbåter i Premiumhallen på Norges Varemesse på Lillestrøm. Den ene er en Elan 45 Impression på 45 fot som er 4,18 meter bred. Messeprisen ligger på NOK 2 490 000,- og med en imponerende utstyrspakke inkludert. Interiøret er lyst og med indirekte belysning, og er utviklet for å tilfredsstille behovet til alle i familien. Joachim Jensen Thorrud i Nautic Norway sier:

Uansett om familien vil cruise rundt på kysten her hjemme eller i Middelhavet, Karibien eller Atlanterhavskryssing, er Elan 45 Impression utformet med tanke på maksimal komfort. Cockpiten er stor og åpen, med to ratt. Den har også enkel tilgang til badeplattformen som kommer i to størrelser.

Elan GT5 – nyhet i Skandinavia

Modellen Elan GT5 er på 43 fot, 3,90 m bred og prisen begynner på ca NOK 2 300 000,- Båten har kun vært vist på båtmessene i Paris og Düsseldorf tidligere, og Jensen Thorrud ser frem til å presentere den for det norske publikummet. Han sier:

Den nye Grand Turismo-serien til Elan starter med GT5, som er basert på den prisbelønte modellen E5. Elan GT5 er bygget på skroget til E5 men er både hevet og forlenget, samt båten har ny interiørløsning og dekk. Kort fortalt er dette raske båter med suveren komfort. Denne seilbåten vil bringe den sanne betydningen av Grand Turismo inn i seilingen. Linjene til GT5 er virkelig en Elan verdig, og vil nok få en hver i marinaen til å vri på hodet når GT5 seiler forbi.

Alle skjøter, fall og liner er trukket tilbake til styreposisjonene, slik at denne enkelt kan håndteres ”shorthanded”. I den sosiale cockpiten er det to stk cockpitbord som lett kan konverteres til solseng, eller kan kobles sammen. Det er også rikelig med stuveplass, samt meget enkelt å bevege seg rundt på dekk.

Favner om brede målgrupper

Elan seilbåter har i følge Joachim Jensen Thorrud ”alle” som målgruppe. Både de som skal seile jorden rundt, de som trenger ett sted å bo, førstegangskjøpere, de som skal oppgradere fra sin gamle seil- eller motorbåt, og ikke minst regattamenn og regattadamer.

Vi har høye forventninger til salget i 2017. Interessen for båt er større enn tidligere, og bruktbåtprisene har steget. Vi forventer en økning av nybåtsalget i 2017 med ca 20 %.

Dette bør du vite om Nautic Norway

Nautic Norway, tidligere Nautic Sailing, ble startet i 2001 av Ørjan Wollertsen og hans kone. Virksomheten dreide seg rundt seilbåtutleie og bedriftsarrangementer. I dag tilbyr selskapet kurs for både nybegynnere og viderekomne. I tillegg etablerte de i 2013 et samarbeid med Windy, Draco og Goldfish for salg på Vestlandet. Det var i desember 2016 at Nautic Norway ble importør av Elan seilbåter. I januar 2017 ble Nautic Norway forhandler av Nimbus og Paragon på Vestlandet – fra Bømlafjorden i sør til Trondheim i nord. Selskapets hovedbase er på Hjellestad, like ved Flesland flyplass i Bergen.

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram