Tre vakre Axopar Boats

Ute etter en tøff båt med smalt design og flere bruksområder? Gled deg til å se hele tre finske Axopar båter på Sjøen for Alle 22.-26. mars. Axopar er Europas raskest voksende båtmerke.

Tilhører premiumsegmentet av motorbåter

Ikke hørt om Axopar før? Det er Herholdt Andersen AS i Tønsberg og Grimstad Bådsenter AS som sammen importerer Axopar med Yamaha. I løpet av de siste par årene har Axopar gjort seg bemerket i premiumsegmentet av motorbåter. De tre modellene som vil stå utstilt på Norges Varemesse på Sjøen for Alle er en 28 OC m/300 Yamaha motor, 24 Open m/F200 Yamaha motor og 28 AC m/300 Yamaha motor. Prisen ligger på mellom 550 000,- til cirka 1 000 000,- kroner. Alle tre båtene kan fås både som åpne og lukkede, og med og uten akterkabin. Pål Herholdt i Herholdt Andersen AS er helt tydelig på hvem som er målgruppen:

Axopars visjon er å bygge båter som er spennende å kjøre, gunstige på pris og har lavt forbruk. Svaret mitt blir derfor: Folk som er glade i å kjøre båt!

Stor etterspørsel etter tøft design

Pål Herholdt understreker at Axopar er en ekstremt bra sjøbåt med tøft design. Dette er smale, aggressive båter som legges merke til. Axopar tilbyr et omfattende utvalg av tilleggsutstyr, som eksempelvis toalett, solseng på fordekket, vannskistav, kalesjer m.m. Etterspørselen etter nettopp dette båtmerket har vært stor siden Herholdt Andersen AS startet som norsk importør, og selskapet har få båter igjen for levering før sesongstart 2017.

Helt konge med Axopar 28 OC

Axopar 28 OC er en allsidig, walk-around båt utstyrt med akterkabin der to personer sover komfortabelt. Av alle Axopar-modellene, er det 28 foteren som er det mestselgende skroget. Forut er day cruiseren forsynt med en stor L-sofa som med et håndgrep gjøres om til enten spisegruppe eller solseng. Axopar 28 OC er som skapt for nytelse og moro. Også denne modellen er enkel å håndtere og meget drivstoffeffektiv. Hvem andre som eier en Axopar 28? I følge det svenske magasinet Livet Ombord faktisk et medlem av den svenske kongefamilien.

Axopar 24 Open med spennende planløsning

Axopar 24 Open er en modell med spennende planløsning som tilbyr noe nytt og innovativt i markedet. Båten er både enkel å håndtere og drivstoffeffektiv. Hvis du kjøper denne modellen, får du en virkelig allsidig bowrider med drivstoffeffektivt twin-steppet skrog. Resultatet er svært gode sjøegenskaper. Båten har funksjonelt design og byr på både sitteplasser og soldekk etter ønske. De komfortable twinsofaene foran cockpitkonsollene fungerer også som soveplass for to personer. I tillegg er båten utstyrt med to store oppbevaringsrom for fendere og et valgfritt kjøleskap som plasseres under co-pilot setet.

Axopar 28 AC

Axopar 28 AC er en multifunksjonell båtmodell med et praktisk walkaround-dekk som gjør det enkelt å bevege seg rundt på båten. Dørken er dessuten flush, altså uten trinn, i nesten hele båten. Axopar 28 AC er en hyttebåt, altså styrhusbåt med overnattingsmulighet. AC-versjonen (Aft Cabin) har en dobbeltkøye under solsengen på akterdekket, pluss nedfellbare benker i styrhuset. Det gjør det mulig for inntil fire personer å overnatte om bord i 28-foteren.

Herholdt Andersen AS over 100 år

Herholdt Andersen AS ble etablert i 1912, og har siden den gang utviklet seg til å bli en av Norges ledende bedrifter innen båter og båtutstyr. Selskapet holder til på Stensarmen i Tønsberg, og har et bredt utvalg av båter med Yamaha utenbordsmotorer. Utstillingen brer seg over to etasjer og rommer følgende merker: Yamarin. Yamarin Cross, Buster, Axopar, Jeanneau, Draco, Pioner, Brig og AQ. Selskapets utstyrsavdeling er også innholdsrik. Men ikke nok med det: Verkstedet er spesialister på Yamaha utenbordsmotorer, og Herholdt Andersen AS tilbyr service, reparasjoner, vinterlagring, og montering av utstyr. Selskapet har i tillegg et delelager som leverer alt av deler til Yamaha og originaldeler til båtmerkene de selger.

Grimstad Bådsenter AS

Grimstad Bådsenter ble startet i 1979 av Rune Jørgensen under navnet Motorservice AS. I 1991 byttet selskapet navn, og den karakteristiske d’en kommer av iboende kjærlighet til byen Grimstad og lokaldialekten. Grimstad Bådsenter AS er en totalleverandør av båthold. De selger båter, gir råd og veiledning, henter og bringer, reparerer og tar opplag på båter og motorer. Virksomheten brer seg over drøye 5500 m2 fordelt på utstillingsareal, verksted og innendørs opplagsareal.

Kilder:
www.axopar.no
www.livetombord.se

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram