For presse

Teamet bak Sjøen for Alle ønsker media hjertelig velkommen til Norges Varemesse på Lillestrøm 9-13.mars 2016! Ta gjerne kontakt med oss for presseakkreditering, gratis parkering, individuelle omvisninger, intervjuer med utstillere, testing av vannaktiviteter, tall, fakta eller annet som kan gi saken din en unik vinkling.

Fasiliteter for pressen

Under messedagene 9-13 mars vil pressen få egne lokaler rett ved arrangørkontoret i glassgaten. Her fins wifi, arbeidsstasjoner, møterom, servering av lett mat samt forfriskninger. Sparkesykler fins også på plass slik at du forflytter deg raskt og enkelt mellom utstillingshallene.

Journalistskole for barna til pressen

Sjøen for Alle arrangeres 9-13. mars, fra onsdag til søndag. Da mange ønsker å besøke båtmessen i nettopp helgen når utstillernes siste salgstall foreligger, legger vi til rette for at media kan ta med seg barn. Og ikke minst at vi aktiviserer barna med en aldri så liten journalistskole mens foreldrene er på jobb! Vi gir dem pressekort, tar de med på omvisninger i båtene, og lar dem teste vannaktiviteter. Minireportasjene som lages blir eventuellt publisert i vår egen messeavis som utgis til utstillerne hver dag.

Akkreditering

Akkreditering gjelder for journalister og fotografer som kan vise til presse ID-kort eller bekreftelse på oppdrag fra redaksjon. For akkreditering, ta gjerne kontakt med følgende presseansvarlige:

Prosjektleder for Sjøen for Alle: Andreas Ljones, tlf 469 41 194, al@messe.no
Salgsansvarlig utstillere: Joyce Christine Andersen, tlf 918 133 40, jca@messe.no
Presseansvarlig NORBOAT: Hege R. Ousland, tlf 906 76 417, hege@norboat.no
Pressekontakt: Ann-Sophie Stene, tlf 952 11 134, annsoph@online.no

Dette bør du vite om Sjøen for Alle 2016

I 2016 feirer Sjøen For Alle 60-års jubileum! Norges største innendørs båtmesse ble arrangert for første gang i Frognerkilen i 1956, og ble åpnet av Kronprins Olav. Neste messe fant sted i 1961, og deretter ble den arrangert annethvert år frem til 1967. Da ble Sjøen For Alle en årlig tradisjon.

I 2015 ble Sjøen for Alle flyttet til Lillestrøm og Norges Varemesse. Arrangørene satset sterkt på vannaktiviteter for publikum, vannshow og familieunderholdning i tillegg til mangfold innen båter og båtutstyr. Flere utstillere satte salgsrekord. Antall besøkende ble 25.863 – en økning på 56 % sammenlignet med 2014. Derfor videreforedler vi dette konseptet før jubileumsmessen går av stabelen den 9-13 mars 2016. Da feirer ikke Sjøen For Alle bare 60-årsjubileum – vi feirer at Sjøen For Alle er en tradisjonsrik, moderne og interaktiv båtmesse på vei inn i fremtiden!

Sjøen for Alle - Noe for Alle

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram