Velkommen som utstiller på Sjøen for Alle 2018

Sjøen for Alle går av stabelen på Norges Varemesse på Lillestrøm, og arrangeres i samarbeid med bransjeorganisasjonen NORBOAT. Messen er en naturlig samlingsplass for alle som har båt, for de som drømmer om båt og for alle som har en interesse for båt, båtutstyr og vannsport. I 2015 endret vi Sjøen for Alle fra å være en ren utstillingsmesse til å bli en interaktiv opplevelsesarena i tiden med aktiviteter, underholdning, foredrag og kurs. Resultatet var at messen fikk nesten 10 000 flere besøkere enn året før. Etter å ha gjort opp tallene i dag søndag den 13. mars, ser vi at den positive trenden sakte men sikkert fortsatte i 2016.

Veien videre mot 2018

2015 års suksess og det at tallene økte i 2017 understreker Sjøen for Alles posisjon i båtbransjen og blant publikum. Frem mot neste messe i 2018 vil vi jobbe for at Sjøen for Alle skal få enda mer oppmerksomhet og tiltrekke seg enda flere besøkende. Vi skal finne frem til enda flere og bedre publikumsaktiviteter og vi vil skape en enda mer attraktiv salgsarena for utstillerne våre.

Bli med

I 2018 arrangeres Sjøen for Alle 14. – 18. mars. Vi skal spisse underholdningskonseptet, få inn flere båter og satse på bredere utvalg,  med en klar ambisjon om å tiltrekke oss enda flere publikummere. Hvis du har lyst til å bidra til å gjøre Sjøen for Alle 2018 til tidenes båtmesse og nok en fantastisk publikumssuksess, så meld deg på her »

For spørsmål, ta gjerne kontakt med Ståle Roestad
Telefon: 906 15 100
E-post: sr@messe.no 

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram