Motorbåter - fra skjønne joller til de råeste, største

I 2017 arrangeres Sjøen for Alle 22.-26. mars, og i år vil den romme en unik bredde av motorbåter. På Norges Varemesse finner du hundrevis av motorbåter under ett og samme tak; alt fra ditt eget favorittmerke, til årets mest spennende nyheter. Bredde i størrelse og pris vil bli formidabel. Så med andre ord: Hos oss kan du drømme deg bort.

Utvalget varierer fra de minste ungdomsjollene og daycruisere, til større eksklusive varianter. Prisene varierer fra rundt en tusenlapp for den minste gummibåten, til flere millioner for eksemplarene på den andre enden av skalaen.

Uansett om du skal ha båt, motor eller begge deler – de delikate fasilitetene på Norges Varemesse på Lillestrøm lar deg ta varene i nærmere øyesyn i maksimalt maritime omgivelser. Hallene er proppfulle av båter og forseggjorte stands, og utstillernes dyktige medarbeidere loser deg galant gjennom alle nyhetene og mulighetene.

Drømmer? De fins det tusenvis av! Men det fins bare én båtmesse som kan smykke seg med tittelen ”Norges største båtmesse” – nemlig Sjøen for Alle!

Nysgjerrig på hvilke båter og merker som skal være på plass? Vi oppdaterer hjemmesiden løpende med nyheter, fristelser og utstillernes planer for hva de skal vise frem. I tillegg publiserer vi en komplett utstillerliste cirka 1 måned før messen åpner den 22. mars.

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram