MOTORBÅTER – FRA JOLLER TIL DAYCRUISERE

På Sjøen for Alle finner du hundrevis av motorbåter under ett og samme tak; alt fra ditt eget favorittmerke, til årets mest spennende nyheter.

Bredde i størrelse og pris vil bli formidabel. Så med andre ord: Hos oss kan du drømme deg bort i alt fra skjønne joller til de råeste og største daycruisere.

Utvalget varierer fra de minste ungdomsjollene og daycruisere, til større eksklusive varianter. Prisene varierer fra rundt en tusenlapp for den minste gummibåten, til flere millioner for eksemplarene på den andre enden av skalaen.

Uansett om du skal ha båt, motor eller begge deler – de delikate fasilitetene på Norges Varemesse på Lillestrøm lar deg ta varene i nærmere øyesyn i maksimalt maritime omgivelser. Hallene er proppfulle av båter og forseggjorte stands, og utstillernes dyktige medarbeidere loser deg galant gjennom alle nyhetene og mulighetene.

Drømmer? De fins det tusenvis av! Men det fins bare én båtmesse som kan smykke seg med tittelen ”Norges største båtmesse” – nemlig Sjøen for Alle!

Velkommen til Sjøen for Alle 14. – 18. mars 2018

KJØP BILLETT

Share this: