Norges største båtmesse, Sjøen for Alle, konseptualiseres, utvikles og arrangeres av Norges Varemesse i samarbeid med bransjeorganisasjonen NORBOAT.

Hensikten med avtalen med Norges Varemesse er å gjøre Sjøen for Alle til en maritim opplevelse av høy, internasjonal klasse.

Gjennom årenes løp har kravet til utstillinger og båtmesser endret seg både nasjonalt og internasjonalt. Bransjeforbundet Norboat, Sjøen for Alle-eieren, har derfor inngått en omfattende avtale med Norges Varemesse for å gjøre arrangementet bedre. Sammen vil vi skape en unik båtfestival og en felles arena for alle båtinteresserte!

De største båtmessene i Europa, som eksempelvis BOOT i Düsseldorf, arbeider på samme måte. En båtmesse krever store ressurser og høy kompetanse hos arrangøren, og vi i Norboat teamet mener at ingen har bedre forutsetninger for å lykkes med å løfte båtmessen til nye høyder, enn nettopp Norges Varemesse med Sjøen for alle teamet i spissen.

Vår klare ambisjon er å gjøre Sjøen for Alle mer lik de beste båtmessene i Europa når det gjelder både atmosfære, mangfold, utstyr, underholdning, trivsel og interaktive aktiviteter. Vi skal skape en opplevelse der gjestene foretar et skifte fra å være messebesøkende – til å bli aktive messedeltagere!

Klikk her for å se nettsidene til Norboat.

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram