For besøkende

Velkommen til Sjøen for Alle 2017

I samme øyeblikk som vi rundet nyttår, startet nedtellingen til Norges største båtmesse på Lillestrøm for alvor. Sjøen for Alle på Norges Varemesse går av stabelen fra 22.-26. mars, og er Norges flotteste samlingssted for alle som har båt, ønsker seg båt eller har interesse for båt, utstyr og sjøliv.

Tradisjonen tro markerer Sjøen for Alle starten på den norske båtsesongen. Men vi har uendelig mye mer å by på enn bare båter: Om du har lyst på inspirasjon, lytte til spennende foredragsholdere eller ta et båtførerkurs i løpet av helgen, kan du det. Og hvis du vil kjøpe siste nytt innen teknologiske nyvinninger, båtinteriør og trenger tau, bolter og fendere, har utstillerne våre selvsagt det også. Sjøen for Alle favner nemlig om alt du kan tenke deg innen båtverdenen. Så sett av en dag eller to, ta turen og nyt det enorme utvalget av opplevelser, aktiviteter og produkter utstillerne våre byr på. Velkommen!

Praktisk info

Åpningstider

Onsdag 22. mars 11.00 — 20.00
Torsdag 23. mars 11.00 — 20.00
Fredag 24. mars 11.00 — 20.00
Lørdag 25. mars 11.00 — 18.00
Søndag 26. mars 11.00 — 18.00

Billettpriser

Voksenbillett (fra 16 år) – kr. 160,-
Barnebillett (8 – 16år) – kr. 80,-
Honnør/studentbillett – kr. 80,-
Rabattert familiebillett – kr. 340,-
5 dagers pass – kr. 320,-

BÅTER

På Norges Varemesse finner du hundrevis av båter under ett og samme tak; alt fra ditt eget favorittmerke, til årets mest spennende nyheter. Bredde i størrelse og pris vil bli formidabel. Så med andre ord: Hos oss kan du drømme deg bort.

Utvalget varierer fra de minste ungdomsjollene og daycruisere, til større eksklusive varianter. Prisene varierer fra rundt en tusenlapp for den minste gummibåten, til flere millioner for eksemplarene på den andre enden av skalaen.

Drømmer? De fins det tusenvis av! Men det fins bare én båtmesse som kan smykke seg med tittelen ”Norges største båtmesse” – nemlig Sjøen for Alle!

 

NORGESPREMIERE FRA ELAN

Les mer

BENETEAU SWIFT TRAWLER 30

Les mer

ASKELADDEN MED FIRE NYHETER

Les mer

NORGESPREMIERE PÅ JOKER

Les mer

RÅKULT FRA CORMATE

Les mer

NORSKE VIKNES BRILJERER MED 5

Les mer

MESSEHISTORIENS STØRSTE BÅT

Les mer

SE EN DRAGONFLY TRIMARAN

Les mer

NORDKAPP STILLER UT 4 NYHETER

Les mer

NYHETSRAS FRA FRYDENBØ MARINE

Les mer

PREMIERE FRA IBIZA BOATS

Les mer

TARGA KLINKER TIL

Les mer

AZIMUT MED NORGESPREMIERE

Les mer

EKSKLUSIVT FRA KRAGSTAD

Les mer

KELLOX STILLER MED NYHETER OG KAMPANJEPRISER

Les mer

MODESTY BOATS STILLER MED EKSKLUSIVE FRITIDSBÅTER

Les mer

BENETEAU TIL BEGJÆR

Les mer

Media

Web-TV

Sjøen for Alles Web-TV lar deg møte kjente og ukjente skikkelser fra den norske båtverdenen som deler historier, kunnskap og erfaringer som er gull verdt å ta med seg!

Til Sjøen for Alles Web-TV »

Podcast

På denne siden presenterer Sjøen for Alle skikkelig gode dybdeintervjuer rundt alt som har med båtliv og det store blå og gjøre!

Til Sjøen for Alles podcast »

Adkomst til Norges Varemesse

Bil

Det er firefelts motorvei helt frem til båtmessen Sjøen for Alle. Med bil regnes kjøretiden fra Oslo sentrum til mellom 15-20 minutter.

Tog

NSB har flere avganger i timen til Lillestrøm fra både Oslo Sentralbanestasjon og Gardermoen. Reisetiden er bare 11 minutter fra Oslo S. Rutetider og informasjon om togtilbudet til Lillestrøm, finner du her: www.nsb.no

Norges Varemesse - Messeveien 8 - Postboks 75 - 2001 Lillestrøm

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram