Program

Når vi inviterer båtfolket inn på Sjøen for Alle den 22. -26. mars 2017, rommer selvsagt underholdningsprogrammet en bred palett av moro, show og aktiviteter for hele familien. Sjøen og båtlivet handler om stemning, følelser og lidenskap. Om fart og spenning – men også late, rolige dager. Kontrastene er noe av det som gjør båtlivet så attraktivt!

Sjøen for Alle har aldri inneholdt mer enn det gjør i år. Se verdenspremieren på det musikaliske vannshowet til Alexx Alexxander og Piratene. La deg underholdes av komikerne Sigrid Bonde Tusvik, Alex Rosén og Thomas Leikvoll. Hør verdens eneste kvinnelige formel 1 båtsportutøver Marit Strømøy fortelle om sin hverdag i et mannsdominert miljø. La barna ta en prøvetur i de populære Eliasbåtene sammen med Redningsselskapet, prøv seiling i vårt 600kvm basseng eller gi dem en tørrskodd løperunde på vannet inne i plastikkballene FunBallz. De kan også lære seg å bygge småbåter med strikkmotor, og vi utfordrer dem via en 8 meter høy klatrevegg der instruktører står klare for å gi tips. Og lær alt om båtpuss sammen med Jotun.

I tillegg samler vi hele Norges racingsportmiljø med både utøvere og forskjellige båter. Dessuten stiller Norges seilforbund med ulike båter, og publikum får også teste seiling med småjoller i messebassenget.

 

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram