UNDERHOLDNING FOR HELE FAMILIEN

Når vi inviterer båtfolket inn på Sjøen for Alle rommer selvsagt underholdningsprogrammet en bred palett av moro, show og aktiviteter for hele familien.

Sjøen og båtlivet handler om stemning, følelser og lidenskap. Om fart og spenning – men også late, rolige dager. Kontrastene er noe av det som gjør båtlivet så attraktivt!

Båtfolkets største familiemesse
Når barna er lykkelige, er foreldrene lykkelige. Etter at Sjøen for Alle flyttet tilbake til Norges Varemesse i 2015, er det gjort en fornyet innsats for å gjøre messen mest mulig attraktiv for de minste også. Les videre, og pass på å få med deg familieaktivitetene og underholdningshøydepunktene i 2017.

Egen aktivitetshall i E-hallen
Har du en liten sønn eller datter som søker etter aktiviteter inspirert av sjø og hav? Ta turen innom Hall E, aktivitetshallen. Her tilbys det massevis av trivelige aktiviteter som også passer for de helt minste barna.

Møt Blekkulf
Barnas miljøvenn Blekkulf dukker opp på Sjøen for alle i år. Blekkulf danser og synger om rent vann, så vannet spruter, sammen med Brennmagnete, Krabbelars, Sprelline, reken Pelle og mange flere. Blekkulf og vennene finner en mystisk flaskepost, og drar ut på oppdagelsesferd. Kommer du innom, kan du også være med på en vann-vittig natursti eller snekre en trebåt med strikkmotor.

Blekkulf og vennen hans holder show en gang på fredag, tre ganger på lørdag og to ganger på søndag.

Barnas båtbyggeri
Synes du barna har sett vel mye på iPad’en i det siste? På båtbyggeriet kan barna få lage sin egen trebåt med strikkmotor. Etterpå kan de prøve om den virker. Dette blir vann-vittig gøy og god, gammeldags moro! Kom til barnas båtbyggeri – så lenge lageret rekker!

Funballz og klatrevegg
Hall E er fylt med råkule opplevelser og aktiviteter som løfter barnas messeopplevelse fra morgen til kveld. I barnebassenget står aktivitører klare med Funballz, og alle som har lyst kan ”gå” og rulle rundt på vannet inne i gigantiske plastikkballer. Rett ved siden av fins det også en 8 meter høy klatrevegg hvor 3 energiske smårollinger kan prøve seg samtidig – eller også utfordre sporty foreldre til hurtigklatring.

Lærerike foredrag
Om du søker kunnskap og input, tilbyr Sjøen for Alle også foredrag. Vi lover at disse vil bli interessante og lærerike for selv de mest garvede sjøulker.

Velkommen til Sjøen for Alle 14. – 18. mars 2018

KJØP BILLETT

Share this: