Underholdning for hele familien

Når vi inviterer båtfolket inn på Sjøen for Alle den 22. -26. mars 2017, rommer selvsagt underholdningsprogrammet en bred palett av moro, show og aktiviteter for hele familien. Sjøen og båtlivet handler om stemning, følelser og lidenskap. Om fart og spenning – men også late, rolige dager. Kontrastene er noe av det som gjør båtlivet så attraktivt!

Har du en liten sønn eller datter som søker etter aktiviteter inspirert av sjø og hav? Ta turen innom Hall E, aktivitetshallen. Her tilbys det massevis av trivelige aktiviteter som også passer for de helt minste barna. La dem ta en prøvetur i de populære Eliasbåtene sammen med Redningsselskapet, la de teste innendørs seiling i messebassenget – eller gi dem en tørrskodd løperunde på vannet inne i plastikkballene FunBallz. De kan også lære seg å bygge småbåter, og vi utfordrer dem via en 8 meter høy klatrevegg der instruktører står klare for å gi tips.

 

I 2017 kjører vi et sprudlende musikalshow med magiske innslag i det store messebassenget. Dette er garantert en opplevelse du ikke ønsker å gå glipp av – Las Vegas-følelsen vil sitte som et skudd. I tillegg skal vi ha flere underholdningsshow med ulike kjendiser – blant annet stand up show med Tusvik.

Om du søker kunnskap og input, tilbyr Sjøen for Alle også foredrag om eksempelvis båtvett, båtpuss og navigering. Vi lover at disse vil bli interessante og lærerike for selv de mest garvede sjøulker.

FOR DEG SOM LIKER

Utstyr og tilbehør
Seilbåt
Vannsport
Motorbåt
Underholdning

Følg oss på Instagram