Premiere av Azimut 43 Magellano
YachtServices AS og Steinar Johnsen stiller to fantastiske Azimut-båter på Sjøen for Alle - 43 Magellano og en 43 Atlantis.

YachtServices AS og Steinar Johnsen stiller to Azimut-båter på Sjøen for Alle. Den ene er en 43 Magellano, en langdistansebåt, bygget for lengre turer med lavt drivstofforbruk. Den andre er en 43 Atlantis – en åpen båt med supre fartsegenskaper.

Langdistansebåten 43 Magellano
43 Magellano er designet og bygget for lange turer med lavt drivstofforbruk. Den har en rekkevidde på 2700 nm ved 8 knop fart. Båten har komfortable sjøegenskaper og flott med plass i alle rom. Steinar Johnsen sier:

– Dette er båt for de som har mye erfaring med langturer, og som gjerne fokuserer mer på komfort enn fart. Eksemplaret som står utstilt på messen har en startpris på kr 6 560 000,-
 KJØP BILLETT 

Azimut 43 Magellano

43 Atlantis for fartselskere
43 Atlantis er en åpen, rask båt som inviterer til herlige soldager i skjærgården. Den har utmerkede sjøegenskaper, og er romslig. Blant karakteristika har du et lettdrevet skrog som planer ned til 15-16 knops fart. Steinar Johnsen sier:

– Den kan utstyres med 7 sengeplasser. Målgruppen er den erfarne som ønsker å oppgradere fra 25-30 foteren som de har vokst ut av. Prisen starter på kr  4 590 00,-.

Azimut 43 Atlantis

Italiensk pioner innen tekniske løsninger
Azimut representerer noe av det ypperste innen italiensk design, og merket er en pioner innen tekniske løsninger. Azimut har ekstra fokus på skrogene de konstruerer. Resultatet er båter med særdeles gode sjøegenskaper og lettdrevne skrog som gir lavt drivstofforbruk. Båtene har høy plassutnyttelse, pluss mye skap og lagringsplass. De elektriske anleggene og komponenter i Azimut er av beste standard med solide skap og lukkede koblingspunkter. Steinar Johnsen sier:

– Azimut benytter kun de beste materialer og teknologier som er tilgjengelige. Selskapet har et eget «Innovation System» som sikrer kvalitetsmålene de har satt seg på hver enkelt båt de bygger.

Kjøpere i alderen 40 +
Azimuts målgruppe er kunder som ønsker seg høy kvalitet, har lang erfaring med båtlivet. De fleste av kjøperne befinner seg i aldersgruppen 40 +.

– På årsbasis selger vi rundt 3 eksemplarer i Norge, og jeg kan merke at det er større interesse for store båter nå enn for et par år siden. Vi satser på god respons rundt 43 Magellano og 43 Atlantis på Sjøen for Alle.

Azimut 43 Atlantis

Dette bør du vite om YachtServices
YachtServices AS (YS) ble etablert i 2009 av Steinar Johnsen. Målet hans var å tilby service til Azimut kunder. Nå har han 11 års erfaring med Azimut båtene, både fra tidligere forhandlere og fra YS. YS i Bergen har vært sertifisert verksted for Azimut båtene siden 2012.

 KJØP BILLETT