Bakken Motor med komplett Uttern-sortiment

Bakken Motor AS i Drammen er en av Norges ledende forhandlere av fritidsbåter og påhengsmotorer. På Sjøen for Alle 18. – 22. mars stiller de ut hele 11 båter av merket Uttern.

Sterke merkenavn og bred portefølje

Bakken Motor AS fører velkjente merker som Hydrolift, Uttern, Grand, Zodiac, Highfield, Sting, River, HR, Linder, Hasle, Flipper, Bella og Falcon. På Sjøen for Alle tar de med seg hele sortimentet til Uttern – totalt 11 båter. Den minste modellen Uttern S45 er 15 fot, mens den største er Uttern D77 på 25 fot.

Uttern Daycruiser er en super familievennlig båt.

Sjekk ut Utterns prisfornuftige 59-serie

På standen til Bakken Motor AS fins selvsagt også Utterns nye 59-serie, som består av modellene S-, T- og D59. Dette er da henholdsvis skjærgårdsjeep, bowrider og daycruiser. Knut Arild Øvergård-Knem i selskapet forteller:

59-serien er romslige båter, proppfulle av flotte designløsninger og masse utstyr. Det er også godt med stuveplass til bagasje. Båtene har stødige, robuste skrog og Utterns karakteristiske, høye fribord som gjør at en føler seg trygg med hele familien ombord.

Knut Arild Øvergård-Knem

Sparker i gang båtsesongen på Sjøen for Alle

I Utterns 59-serie kan opptil 6 personer kose seg på tur sammen. Og 59-serien er, i likhet med de øvrige Uttern-modellene, fornuftig priset. Knut Arild Øvergård-Knem forteller at Bakken Motor AS har hatt en særdeles fin start på året, og at båtsalget foreløpig har gått så det suser:

Det gjør jo at vi har store forventninger til årets Sjøen for Alle. Båtmessen på Lillestrøm utgjør selve startskuddet på båtsesongen 2020, og gleder oss til fullt trøkk, god stemning og møte med nye og gamle kunder under messedagene på Norges Varemesse den 18. – 22. mars.

Knut Arild Øvergård-Knem


Dette er Bakken Motor

Bakken Motor AS ligger i Drammen, og er en av Norges ledende forhandlere av fritidsbåter og påhengsmotorer. Terje Bakken er daglig leder.

Selskapet tilbyr alt fra produktinformasjon, pristilbud, innbytte, finansiering, forsikring, reservedeler, båtutstyr, service, båtopplag, servicedeler, ettermontering av utstyr og utbedring av skrogskader, til utbedring av reklamasjoner. De har et autorisert servicesenter på 1100 kvm, samt landets største innendørs utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer.