Barnas BLEKKULF show
Den kjente og kjære miljøvennen Blekkulf har tatt med seg en gjeng med gode venner og laget et fantastisk Blekkulf pop-up teatershow.

«Sjøen for Alle» er messen for deg og alle som er glad i vann, sjø og strand. I år er det ikke bare landkrabber som strømmer til Lillestrøm. Den kjente og kjære miljøvennen Blekkulf har tatt med seg en gjeng med gode venner og laget et fantastisk Blekkulf-show.

Blekkulf og vennene hans kommer også i år til “Sjøen for Alle” med danseshow på barnescenen i Glassgata både lørdag og søndag.

Hvordan kan Blekkulf og vennene overbevise Kaptein Sjøbein om at rent vann er viktigere enn en skattkiste med gullpenger som sjørøveren har lett etter på de sju hav?

Blekkulf synes rent vann og gode venner er den aller mest verdifulle skatten på hele vannkloden. Men hvordan kan Blekkulf og vennene overbevise Kaptein Sjøbein om at rent vann er viktigere enn en skattkiste med gullpenger som sjørøveren har lett etter på de sju hav?

Bruk vett, velg nett!
Hvis alle i Norge bruker minst en plastpose mindre i sommer, blir det 5 millioner færre plastposer som kan blåse på sjøen eller havne andre steder i naturen. – Bruk vett, velg nett! sier Blekkulf og sender et Blekkulfnett til alle medlemmene i Blekkulfklubben.

Les også: Underholdning for hele familien »