Braksuksess for norsk elbåt
Familiebedriften Green Waves har allerede fått solid fotfeste i elbåt-markedet. På Sjøen for Alle stiller de ut modellen GreenWaves 601 og har også premiere på nyheten GreenWaves 630X.

Hørt om Green Waves? Familiebedriften ble stiftet i 2017, og har allerede fått solid fotfeste i elbåt-markedet. På Sjøen for Alle stiller de ut modellen GreenWaves 601 og har også premiere på nyheten GreenWaves 630X.

Solgt 20 båter på få måneder

Green Waves ligger i Lyngør, og lanserte sin første elbåt GreenWaves 601 i mai 2019. Responsen har vært over all forventning – daglig leder Ida Salomonsen Thorrud forteller at 20 båter skal leveres våren 2020:

GreenWaves 601 har betydelig lavere pris enn tilsvarende modeller med lithium batterier. I tillegg til prisnivået og miljøaspektet, får vi tilbakemeldinger fra kundene på at designet er sosialt. Føreren av båten kan fint sitte og ha en samtale med personene som sitter fremst i båten.

GreenWaves 601 – tverrhekket fritidsbåt

Modellen GreenWaves 601 er bedriftens første nyproduserte elbåt. Hva kunden kan forvente? En romslig 20 fots, tverrhekket fritidsbåt med midtkonsoll som er meget anvendelig til turer i skjærgården, fisking, samt opplevelser med familien. Salomonsen Thorrud sier:

Den er selvrensende. Og putesett til samtlige sitteplasser er inkludert i standardutgaven. Enkel adkomst til badeplattformen gjør GreenWaves 601 ideell til aktiviteter i og under vann.

Standard motor- og batteripakke gir deg nok kapasitet til å nyte en dag på sjøen. Den innebygde laderen kan sørge for at batteriene er fulladet igjen neste dag. Etter avtale kan vi selvsagt også levere større elektriske motorer og batteripakker enn det som er inkludert i standardutgaven. Vi skreddersyr båten etter kundens ønske, og modellen kan leveres med et stort utvalg av ekstrautstyr.

GreenWaves 601 er en romslig 20 fots, tverrhekket fritidsbåt med midtkonsoll som er meget anvendelig til turer i skjærgården, fisking, samt opplevelser med familien.

Satser på elektrifisering av eksisterende båter

Ida Salomonsen Thorrud og Green Waves gleder seg over stadig økende interesse for elbåter blant nordmenn. Samfunnsfokus på miljø og klimaendringer kan være én årsak, men hun understreker at mange også drømmer om støysvake og lydløse opplevelser på sjøen.

I så måte er Sjøen for Alle en perfekt publikumsmesse å vise frem båtmodellene våre på. Men husk at i tillegg til at vi selger nyproduserte elbåter, foretar Green Waves også elektrifisering av eksisterende båter – både motor- og seilbåter. Vi inspiserer, måler opp, skisserer løsninger og gir tilbud uten kostnad for kunden. Dersom ombygging ønskes, kan vi utføre dette ved egen kai, hente båten med bil eller, ved større båter, utføre arbeidet ute hos kunden.

Designet på 601 er sosialt. Føreren av båten kan fint sitte og ha en samtale med personene som sitter fremst i båten.

Dette bør du vite om elbåten GreenWaves 601
Lengde i cm: 601
Bredde i cm: 240
Dybde i cm: 70
Vekt: ca. 900 kg
Motor: 7,5 kW – 10 hk
Batteripakke: 2 x 100 Ah/48V – 10 kWh
Maks hastighet: 5-7 knop
Antall passasjerer: 8

Ekstrautstyr:
Høykalesje eller havnekalesje
Ekstra batterikapasitet
Badetrapp
Kjøleskap
Innebygget avfallsdunk
Høyttaleranlegg
USB ladestasjon
Dusj (ferskvann)
Ekkolodd
Fendere, dregg m.m.

Standardutgave fra kr 379.900,-