Bred portefølje fra Yamaha
Standen til Yamaha særdeles innholdsrik i år. Båter, motorer, propeller, klær og utstyr, vannsportprodukter og vannscootere er noe av blikkfanget.

I 2018 blir salgsstanden til Yamaha særdeles innholdsrik. Båter, motorer, propeller, klær og utstyr, vannsportprodukter og vannscootere er noe av blikkfanget.

Supre messetilbud på båter
Yamaha stiller med båtmerkene Finnmaster, Yamarin, Jeanneau, Buster og Axopar. Stikkord for hva en kan forvente?

De siste årene har Axopar gjort seg bemerket i premiumsegmentet av motorbåter. Buster er en av kongene innen aluminium, og sikter seg inn mot familiesegmentet med modeller som passer for varierte fritidssysler og sportsfiske. Hver eneste Finnmaster båt som forlater verftet er designet og bygget med årtier av kunnskap og erfaring.

Finske Yamarin har fokus på førsteklasses sjøegenskaper og avansert nordisk kvalitet, og Jeanneau-båtene er kjent for kvalitet i absolutt alle ledd. Nikolas Ellingsen i Yamaha sier:

– Vi hadde stor etterspørsel etter pilothusbåter og store daycruisere i 2017, og jeg vil si at Axopar har skapt en helt ny trend på dette området. Vi skal ha supre messetilbud fra 14.-18. mars. Vi går ikke ut med prisene før den 13. mars, så her gjelder det å følge med!

 KJØP BILLETT 

Tar gjeve priser og plasser i et økende marked
I 2017 var Yamaha motorene like populære som tidligere, og i fjor var merket faktisk Norges mest kjøpte motor for 42. år på rad. Nikolas Ellingsen sier:

– Vi ser at stadig flere nordmenn vil ha større motorer, og det er ekstra trykk rundt vår F350 «V8» motor. Vår nye F25G har også vært en superhit, mye grunnet at den er markedets letteste 25HK.

– Når det gjelder vannscootere, er det modellene i «High Performance» og «Sport» segmentene som er mest etterspurt. Her er det verdt å merke seg at «The Watercraft Journal» utnevnte GP1800 til «Watercraft of the year», og det har bidratt til å øke oppmerksomheten. Vi har tro på oppgang i salget av både båt og motorer. I tillegg er vannscootermarkedet voksende, og det mener vi vil fortsette ettersom regelverket er endret og avklart.

Nyhet fra Buster
I 2018 fornyer Buster Boats sin klassikermodellserie med store åpne båter. På Sjøen for Alle kan du se nyhetene Buster Magnum og Buster SuperMagnum. De er større og yter bedre enn den tidligere generasjonens båter. Ellingsen utdyper:

– Det modellene har til felles er meget god kjørevennlighet, stabilitet også i store hastigheter pluss en sikker og forutsigbar oppførsel. Buster Magnum er en 7,2 meter lang åtte personers åpen båt, der det største motoralternativet er Yamaha F225. Storebroren, 7,7 meter lange SuperMagnum, er sertifisert for ti personer og utstyrt med den største Yamaha F350 V8-motoren. Toppfarten er 57 knop, så det er bare til å glede seg!