Eksklusivt fra Chris-Craft
Kragstad AS stiller med to Chris-Craft båter på Sjøen for Alle 14.-18. mars.

Kragstad AS stiller med to Chris-Craft båter på Sjøen for Alle 14.-18. mars. Stikkord for hva du kan forvente? Klassiske, amerikanske high end båter og fritidsbåter i millionklassen.

USAs mest legendariske båter
Det amerikanske båtmerket Chris-Craft er nær 150 år gammelt og har vært eid av både John F. Kennedy og Katherine Hepburn. På Sjøen for Alle kan du se en Chris-Craft 27 Capri, en modell som ble lansert i 2016. Totallengde er 27 fot, og den koster fra 1,7 – 2 millioner. Her er det retroinspirert design som gjelder for alle penga. Marius Kragstad sier:

– I tillegg tar vi trolig også med en Chris-Craft 21 Carina. Hvis du kjøper en Chris-Craft, får du noe av det vakreste og beste som fins innen fritidsbåt.

Velg som Frank Sinatra og Elvis Presley
I USA sammenlignes gjerne Chris-Craft med det eksklusive bilmerket Bentley, og de som eier et eksemplar gjør det med viten om at også John F. Kennedy og Frank Sinatra eide en. Pluss Katherine Hepburn og Elvis Presley, selvsagt. Det finnes intet annet amerikansk båtmerke som har lokket så mange filmstjerner og toppolitikere til kjøp gjennom tidende som det Chris-Craft har gjort. Merket oser tradisjon og historikk.

Utsøkt design, topp ytelse og gjennomgående høy kvalitet
Så hvorfor velger man en Chris-Craft? Jo, båtene er bygget med det ypperste innen materialer, og det fins uendelig med valgmuligheter når det gjelder farger og interiør. Stikkord for egenskaper er utsøkt design, topp ytelse og gjennomgående høy kvalitet. Dette er kort og godt meget vakre båter med store motorer, som er ekstremt velbygde og går godt i sjøen.

 KJØP BILLETT

Chris-Craft Carina 21