Få fri tilgang til Norges største base med artikler for båt- og seilfolk

Er du interessert i båter og båtliv? 

Besøkende på Sjøen for Alle får, ved å kjøpe billett online, fri tilgang til Norges største base med artikler for båtfolk i én måned.

Båtmagasinet og Båtliv er slått sammen i 2020, og nå kan du få tilgang til en omfattende artikkelbase med svært mange nyttige og inspirerende artikler for alle båtinteresserte.

Her finner du hundrevis av båttester, mange hundre artikler med turtips om havner og farvann,  det meste du trenger å vite om vedlikehold og båtpuss, lærerike artikler om navigasjon og sjømannskap samt mange inspirerende reportasjer.

Over hundre utgaver av Båtliv fra og med 2006 ligger søkbart på batliv.no og i Båtmagasinet Båtliv-appen.

KJØP BILLETT TIL MESSEN MED TILGANG TIL ARTIKLER HER »

Få fri tilgang til Norges største base med artikler for båtfolk i én måned

Besøkende på Sjøen for Alle får, ved å kjøpe billett online, fri tilgang til Norges største base med artikler for båtfolk i én måned. Alt du trenger å gjøre for å åpne skattekammeret med båtstoff, er å registrere deg her med navn, epost og telefonnummer.

Besøk Båtlivs magasinarkiv på nett her: https://www.batliv.no/innhold/batliv/

Last ned Batmagasinet Båtliv-appen i App Store her: https://goo.gl/kuK4HD

Last ned Båtmagasinet Båtliv-appen i Google Play her: https://goo.gl/3YX9wE

Er du interessert i seiling?

I SEILmagasinets omfattende artikkelbase finner du svært mange nyttige og inspirerende artikler for alle seilinteresserte.

Her finner du hundrevis av seilbåttester, mange hundre artikler om havner og farvann,  langturberetninger fra alle hav, det meste du trenger å vite om seiltrim, vedlikehold og båtpuss, lærerike artikler om navigasjon og sjømannskap samt mange inspirerende reportasjer.

Over hundre utgaver av SEILmagasinet og Seilas fra og med 2006 ligger søkbart på seilmagasinet.no og i SEILmagasinet-appen.

KJØP BILLETT TIL MESSEN MED TILGANG TIL ARTIKLER HER »

Få fri tilgang til Norges største base med artikler for seilere i én måned

Besøkende på Sjøen for alle får, ved å kjøpe billett online, fri tilgang til Norges største base med artikler for seilere i én måned. Alt du trenger å gjøre for å åpne skattekammeret med båtstoff, er å registrere deg her med navn, epost og telefonnummer.

Besøk SEILmagasinets magasinarkiv på nett her: https://www.seilmagasinet.no/innhold/seilmagasinet/

Last ned SEILmagasinet-appen i App Store her: https://goo.gl/cUauRP

Last ned SEILmagasinet-appen i Google Play her: https://goo.gl/A7FtZS