Skitt fiske!
Prosjektet "Sjans i havet" er en skikkelig gavepakke til de som ønsker å håve inn årets storfangst.

Nå på tampen av 2019 lanserer vi en fantastisk nyhet til alle messebesøkere som elsker å fiske. Sjøen for Alle vil i 2020 få en egen hall dedikert til sports- og fritidsfiske. «Sjans i havet» er en skikkelig gavepakke til de som ønsker å håve inn neste års storfangst.

Det splitter nye området i Hall E heter Sjans i havet og blir en super boltreplass for de med sans for å fiske fra båt.

Besøkende får oppleve fiskebåter, foredrag og utstyr til sport og fritidsfiske – og siste nytt innen alt fra elektronikk og redskap til teiner og ruser. Området blir en plass der nybegynnere så vel som erfarne finner informasjon og kunnskap, sier utstilleransvarlig Bjørn Tore Kjølholt:

— Stikkord for hva som oppleves er inspirasjon og fiskeglede. Og for å gjøre det ekstra lett å glede seg til 18. – 22. mars, kjører vi akkurat nå en kampanje med 60 % rabatt på inngangsbillettene til Sjøen for Alle.

Bjørn Tore Kjølholt
I tillegg til fiskebåter, er det også produkter til hummerfiskeren, garnfiskeren, havfiskeren og til de som fisker med stang på plass.

Båt – en nøkkel til frihet og fiskeglede

I tillegg til fiskebåter, er det også produkter til hummerfiskeren, garnfiskeren, havfiskeren og til de som fisker med stang på plass.

— Utstillerne har med seg alt fra nyskapende elektronikk og siste nytt innen elektriske båtmotorer, til enkle verktøy for hobbyfiskeren. Du får oppleve produkter som revolusjonerer måten vi bruker båt til å fiske med. Målet med Sjans i havet er at du skal lære noe nytt – og ikke minst få lyst til å prøve noe nytt!

Bjørn Tore Kjølholt

Litt underholdning blir det også – flere utstillere har med seg proffe fiskere som demonstrerer utstyr, og allerede nå har vi sikret oss dyktige foredragsholdere som briljerer innenfor sine respektive fagområder.

Lyst på nystekt flyndre til lunsj?

Bjørn Tore Kjølholt kommer fra Hvaler, har fisket siden han var en neve stor og fikk sin første båt som 7-åring. Han er ambassadør for Norges Jeger og Fiskerforbund, og eier en av Norges største fiskeblogger:

– Det å ha garn, teiner, ruser og annet fiskeutstyr i en og samme messe har aldri vært gjort i Norge før. Derfor har jeg klokketro på at Sjans i havet blir artig både for de som bor på hytta og drømmer om nystekt flyndre til lunsj, og for de proffe som vil ta et dypdykk ned i årets nyheter.

Men også alle andre nysgjerrige, selvsagt. Jeg er opptatt av å rekruttere barn og ungdom til sporten, så ikke se bort fra at det kan dukke opp et par trivelige småaktiviteter når 18. – 22. mars og Sjøen for Alle 2020 nærmer seg. Litt tyvtrening på å ligge med krabbesnøret nede på brygga en varm sommerdag har aldri skadet noen, har det vel!