Kellox med seks båtmerker
I 2018 stiller Kellox med et spennende utvalg båter fra AMT, TERHI, COASTER, OCEANMASTER, HOBBYBOAT OG RIVER.

I 2018 stiller Kellox med et spennende utvalg båter fra AMT, TERHI, COASTER, OCEANMASTER, HOBBYBOAT OG RIVER. Selskapet med 45 års fartstid i båtbransjen befester dermed sin posisjon.

Uten båtmotor blir det lite drivkraft på vannet. For sine Honda-motorer har Kellox en garantiordning på seks år for privatmarkedet og tre år for yrkesbrukere.

Godt messetilbud på AMT 175 BR og Honda
AMT er glassfiberbåter produsert i Finland. Om du tar turen til Sjøen for Alle på Lillestrøm 14.-18. mars, kan du se nyheten AMT 175 BR med 60HK Honda. Denne modellen kommer nå også med aluminiumsskrog med glassfiber innerliner, og Linda Karlsen i Kellox forteller at det forventes god respons på messetilbudene:

– Vi skal kjøre kampanjer på både nyheten AMT 175 BR med 60HK Honda til 237.816,- og AMT 160 R med 50HK Honda til 158.674,-, sier Linda Karlsen.

– I tillegg har vi også en eksepsjonelt bra kampanje på løse motorer – som eksempelvis Honda 2,3 HK til 4.995,- og Honda 50 HK til 63.995,-. Alle prisene er inkludert moms.

AMT er kjent for å appellere til alle aldersgrupper, og antall modeller gjør at en lett finner både landstedsbåter, fiskebåter, fritidsbåter og overnattingsbåter. AMT har robuste løsninger som sørger for gode kjøreegenskaper, og samtlige modeller har mye ekstrautstyr inkludert i prisen.

 KJØP BILLETT

Super motorgaranti
Linda Karlsen i Kellox forteller at i 2017 var det båter i størrelse 20 fot og mindre det gikk mest av, og de merket økt etterspørsel eller glassfiberbåter. Hun forventer at trenden fortsetter i 2018.

– Dette er supre båter som er både familievennlige og økonomiske i bruk. Alt fra mindre landstedsbåter til 19 fot’s bowridere er veldig populært, sier hun.

På Sjøen for Alle vil Kellox/Honda Marine også fokusere spesielt på Honda-motorenes unike garantier, som er hele 6 år for privatkunder og 3 år for yrkesbrukere.

– Honda er alene om å tilby dette i Norge. Garantiene har stor betydning med tanke på annenhåndsverdien, og den gir en ekstra trygghet til kundene. Fordi vi er så sikre på kvaliteten og påliteligheten til motorene, kan vi også tilby markedets beste garantiordning til båtfolket.

Karlsen tror for øvrig at de økonomiske utsiktene for Norge blir noe bedre for 2018 enn hva de var for 2017.

– Oljebransjen opplever økende oljepriser og økt sysselsetting, og vi tror dette vil ha positive ringvirkninger for båtbransjen i 2018.

Gladpris på trygge fritidsbåter fra Terhi
De siste 36 årene har Terhi bygget og utviklet holdbare og trygge båter for krevende forhold. Båtene er laget av ABS materiale som er hardt, men samtidig mykt nok til å absorbere og tåle harde støt uten å sprekke eller bli ødelagt. Takket være den unike produksjonsteknologien og et framtidsrettet syn på produktutvikling, har Terhi blitt et velrenommert varemerke i det internasjonale båtmiljøet. Linda Karlsen forteller at Kellox skal ha messetilbud på også Terhi fra 14.-18. mars:

– Det stemmer. Vi klinker til med Terhi 445C med 30HK Honda til 92.991,- inkludert mva, samt Terhi Saiman til 17.995,-.

– En Terhi-båt er et trygt valg, ikke bare på grunn av produksjonsteknologien som ligger bak, men også på grunn av holdbarheten, som gjør at den beholder sin verdi mye lengre enn en normal båt. Det er grunnen til at vi i Kellox kan love at Terhi alltid vil holde deg flytende! Det er solgt over 230.000 Terhi båter i løpet av 36 år, og mer enn 60 % av dem er fortsatt i bruk.

Kellox med 45 års fartstid
Kellox har mer enn 45 års fartstid med marine produkter. Ved tusenårsskifte overtok selskapet importen og distribusjonen av det finske båtmerket Terhi i Norge og Sverige. Terhi er blant Nord-Europas mest solgte båtmerke gjennom tidene, og har vært en vesentlig bidragsyter til økt salg av Kellox sine utenbordsmotorer.

Nybåtsalget handler stadig oftere om en total leveranse av båt og motor, og som et resultat av dette startet Kellox opp med større og mer eksklusive landstedsbåter fra finske AMT i 2006. Disse båtene kombineres perfekt med Honda-motorer.

Det norske markedet har trykket AMT til sitt bryst. Selskapets suksess gjennom snart 60 år skyldes anerkjente merkevarer av ypperste kvalitet, et brennende engasjert personale, gode systemer, et dedikert forhandlernett og markedstilpassede priser og aktiviteter.

I 2016 startet Kellox et samarbeid med Fritid-senteret i Bærum som har importert Ocean Master båter i 10 år. Deres ønske var å få kvalitetsmotorer på hekken, og en solid motorimportør som samarbeidspartner. Samtidig fikk Kellox en forhandler av AMT og Silver sentralt plassert i Stor-Oslo regionen. Det har styrket markedsposisjonen deres ytterligere.