Leangbukta til Sjøen for Alle
Opplev en smak av Leangbukta på Sjøen for Alle 18. - 22. mars! Båter fra Nimbus, Marex, Bavaria, Greenline, Saga Boats, XO-Boats og Rhea blir noen av blikkfangene som kan oppleves i B-hallen.

Nå er det klart at en smak av Leangbukta Maritime Senter inntar Lillestrøm 18.-22. mars 2020! Båter fra Nimbus, Marex, Bavaria, Greenline, Saga Boats, XO-Boats og Rhea blir noen av blikkfangene som kan oppleves i B-hallen.

Tommelen opp for samarbeid

Per Sårheim, prosjektleder for Sjøen for Alle ved Norges Varemesse, ser frem til at syv importører fra Leangbukta Maritime Senter tar med seg 7 båtmodeller til Norges største båtmesse på Lillestrøm.

Prosjektet kalles en smak av Leangbukta, og flere av båtene som stilles ut har Norgespremiere. Merkene representerer noe av det beste og mest spennende som fins på markedet, og vi samler dem i B-hallen der messens største og mest eksklusive modeller står utstilt.

Per Sårheim, Sjøen for Alle

Norgespremiere på Nimbus T8

Nye Nimbus T8 erstatter de populære modellene Nimbus 230R og 250R, og båten har verdenspremiere i Düsseldorf i januar 2020. Første gang den vises i Norge, er altså på Sjøen for Alle 18. – 22. mars. Walkaround-modellen er en sosial, hurtiggående båt med separat toalett, og lanseringsprisen starter på 995 000,-. Farten er det heller ikke noe å si på – Jørgen Haga i Aaby Marine AS lover 40 knop pluss alt mer hva hjertet kan ønske på bestilling.


Nye Nimbus T8 med Motor Mercury Verado fra V6 200 til V8 300hk. Lengde 8,15m og bredde 2,60m. Vekt uten motor fra 2300kg. Std med kartplotter, Zipwake, Vann/dusj og baugpropell.

Franske følelser med Rhéa

Firmaet Giramar AS har importert det franske merket Rhéa i to år. Til Sjøen for Alle tar Harald Korn med seg en modell fra Open serien – enten en 23 foter eller en 27 foter. Uansett hvilken det blir, har båten Norgespremiere. Og hva du kan forvente?

Sjødyktige, vakre og ærlige båter som er solid bygget av et merke med lange håndverkstradisjoner. De egner seg svært godt for norske farvann, har mange sitteplasser og er perfekte til dagsturer. 27 foteren koster fra 900.000, – mens 23 foteren starter på 600.000, – kroner.

Harald Korn, Giramar AS
Det blir Norgespremiere på franske Rhéa Open under Sjøen for Alle i mars.

Bestselger fra Bavaria

Om du er ute etter en familievennlig cabincruiser, er Bavarias bestselgermodell S33 HT verdt å ta en titt på. Lars-Erik Solvang i Bavaria Båt Norge AS trekker frem egenskaper som fire faste køyeplasser, salong oppe og nede, eget bad og forlenget badeplattform:

S33 HT har ypperlige sjøegenskaper, godt med uteplass og er romslig innvendig. Dessuten er den praktisk for norsk båtbruk med et stort soltak i tekstil og enkel kalesjehåndtering. Med andre ord har du en åpen båt på soldager, og en lukket båt på uværsdager. Prisen starter på 1.995.000, -, og da får du tysk kvalitet og mye båt for pengene.

Lars-Erik Solvang, Bavaria
Bavarias bestselgermodell S33 HT er det virkelig verdt å ta en titt på under messen.

Ny modell fra 60-årsjubilanten Saga Boats

Helnorske Saga Boats fyller 60 år i 2020, og bedriften med verft i Selje benytter Sjøen for Alle til å vise frem den nye modellen Saga 385. Dette er en lukket halvplanende familiebåt som er vakuumstøpt, har 5 sengeplasser og holder opptil 27 knops fart. Sølve Refsnes i selskapet sier:

Dette er en stor, godt isolert modell som kan brukes hele året. Stort bad med separat dusj, salong i dekksalong, herlig akterdekk med U-sofa og en badeplattform i sjenerøs størrelse bidrar til høy komfort. Vi har allerede solgt seks eksemplarer, og veiledende startpris er 3.890.000, – kroner.

Sølve Refsnes, Saga Boats
Saga Boats viser frem den helt nye store familiebåten Saga 385 på Sjøen for Alle.

Behagelig båtliv med Marex 375 Cruiser

Marex 375 Cruiser er en hardtop båt for ferie og familie, hvor grunntanken har vært å sette søkelys på plass over dekk. Det er gjort plass til to store sittegrupper, en innenfor skyvedøren og en utenfor, samt et stort pantry oppe. Thomas Aalsrud i Marex forteller at hovedvekten er lagt på at dagens kunder ønsker å oppholde seg oppe, uten sittegruppe under dekk:

Båten har mange smarte tekniske løsninger, og en kalesjeløsning som er noe av det mest praktiske man finner på markedet.

Thomas Aalsrud, Marex
Marex 375 Cruiser er en hardtop båt for ferie og familie. Gå ikke glipp av den på messen!

Splitter ny teknologi fra Greenline

Greenline 39 kan være den riktige båten for deg! Den er utformet for å gi en uforglemmelig opplevelse som er svært uvanlig på denne størrelsen båter. Dyktige ingeniører og designere har sammen med erfarne håndverkere utviklet Greenline 39 med den nyeste teknologi innen båtbygging. Paul Vidvei Worre hos importøren W-Yacht AS sier:

Som en konsekvens av dette har Greenline 39 på kort tid blitt en av de mest populære båtene i markedet, og leveres både som diesel, hybrid eller ren elektrisk.

Paul Vidvei Worre, W-Yachts AS

Vedlikeholdsfritt med klasseledende sjøegenskaper fra XO

Fritid-Senteret AS med Knut Haneborg i spissen tar med seg en XO 260 Cabin til Lillestrøm 18.-22. mars. Den første båten i XO generasjon II serien. Det dype V-skrogdesignet gjør kjøring i krevende forhold til en lek, og er laget i aluminium. Prisen på den 8,1 meter lange båten 260 Cabin med 225 hk Mercury påhengs starter på cirka € 68 000 (eks fabrikk, moms).

Fritid-Senteret AS tar med seg XO260 Cabin – den første båten i XO generasjon II serien.