Messepremiere for Delta
Delta 26 Open er en unik hybrid av daycrusier og walkaround. I år er også første gang en Delta stilles ut på Sjøen for Alle.

Delta 26 Open er en unik hybrid av daycrusier og walkaround. Båtmerket er ikke bare helt nytt i stallen til Kragstad AS. År 2018 er også første gang en Delta stilles ut på Sjøen for Alle.

Vunnet designpris
Det er altså Ted Mannerfelt som står bak det klassiske vakre designet på Delta-båtene. Overflater av sjenerøs størrelse gjør at alt ligger til rette for sol, bad og sosiale sammenkomster. Marius Kragstad sier:

– De smarte designløsningene gjør båten ekstra arealeffektiv. Aktersofaen kan gjøres om til soldekk ved et enkelt håndgrep, og det komplette kjøkkenet er skjult under førersofaen. Delta 26 Open, altså modellen som stilles ut på Sjøen for Alle 14.-18. mars har også mottatt Svensk Forms nasjonale designpris Design S.

Lyst og eksklusivt interiør
Kombinasjonen av walkaround og opphøyd dekk forut gjør at man har fått plass til en dobbeltseng i fin størrelse pluss et separat toalett. Interiøret er lyst og eksklusivt – klassiske materialvalg som teak og håndpolerte detaljer i rustfritt stål gjør at Delta-båtene er en fryd for øyet. Den har en marsjfart på 28-36 knop, og en skroglengde på 7,5 meter.

 KJØP BILLETT