Norgespremiere for nye Axopar 28
Gled deg til Norgespremieren på nye Axopar 28 på Sjøen for Alle!

Ute etter en tøff båt med sprekt design og flere bruksområder? Gled deg til Norgespremieren på nye Axopar 28 på Sjøen for Alle 14.-18. mars.

Stor etterspørsel etter lukkede modeller
Axopar er Europas raskest voksende båtmerke, og Herholdt Andersen AS i Tønsberg og Grimstad Bådsenter  stiller ut tre eksemplarer på båtmessen. Det er Axopar 24 Open m/225 Yamaha, Axopar 28 Cabin m/F300 Yamaha og Axopar 28 Open m/F300 Yamaha. Pål Herholdt er helt tydelig på hvem som er målgruppen:

– Akkurat nå merker vi stor etterspørsel etter lukkede båter, og da spesielt etter nyheten Axopar 28. Folk bruker båten lenger, og det er derfor de vil ha fast tak og lukket båt. Generelt er Axopars visjon å bygge båter som er spennende å kjøre, gunstige på pris og har lavt drivstofforbruk. Svaret mitt blir derfor: Folk som er glade i å kjøre båt!

Axopar 28

Råe på tilleggsutstyr
Pål Herholdt understreker at Axopar er en ekstremt bra sjøbåt med tøft design. Dette er smale, aggressive båter som legges merke til på vannet. Axopar tilbyr et omfattende utvalg av tilleggsutstyr, som eksempelvis toalett, solseng på fordekket, vannskistav, kalesjer m.m. Etterspørselen etter nettopp dette båtmerket har vært stor siden Herholdt Andersen AS Grimstad Bådsenter startet som norsk importør, og selskapet har få båter igjen for levering før sesongstart 2018. Vi har allerede solgt flere båter for 2019.

Det er Herholdt Andersen AS i Tønsberg og Grimstad Bådsenter AS som sammen importerer Axopar, og de siste årene har merket gjort seg bemerket i premiumsegmentet av motorbåter.

Herholdt Andersen AS over 100 år
Herholdt Andersen AS ble etablert i 1912, og har siden den gang utviklet seg til å bli en av Norges ledende bedrifter innen båter og båtutstyr. Selskapet holder til på Stensarmen i Tønsberg, og har et bredt utvalg av båter med Yamaha utenbordsmotorer.

Utstillingen brer seg over to etasjer og rommer følgende merker: Yamarin. Yamarin Cross, Buster, Axopar, Jeanneau, Pioner, Grand og AQ. Selskapets utstyrsavdeling er også innholdsrik. Verkstedet er spesialister på Yamaha utenbordsmotorer, og Herholdt Andersen AS tilbyr service, reparasjoner, vinterlagring, og montering av utstyr.

Selskapet har i tillegg et delelager som leverer alt av deler til Yamaha og originaldeler til båtmerkene de selger.

Grimstad Bådsenter AS
Grimstad Bådsenter ble startet i 1979 av Rune Jørgensen under navnet Motorservice AS. I 1991 byttet selskapet navn, og den karakteristiske d’en kommer av iboende kjærlighet til byen Grimstad og lokaldialekten.

Grimstad Bådsenter AS er en totalleverandør av båthold. De selger båter, gir råd og veiledning, henter og bringer, reparerer og tar opplag på båter og motorer. Virksomheten brer seg over drøye 5500 m2 fordelt på utstillingsareal, verksted og innendørs opplagsareal.

 KJØP BILLETT