Nyheter fra Brig
Hankø Marina AS stiller ut 8 Brig-modeller på båtmessen. To av dem er 2018-nyheter – nemlig de eksklusive EAGLE 6 og EAGLE 10.

Hankø Marina AS stiller ut 8 Brig-modeller på båtmessen. To av dem er 2018-nyheter – nemlig de eksklusive EAGLE 6 og EAGLE 10.

Verdens største RIB-produsent
Brig er verdens største RIB-produsent, og har mer enn 40 modeller i størrelse 9´ til 33´ fot i porteføljen. Atle M. Staff i Hankø Marina AS tar med seg 8 modeller på Sjøen for Alle 14.-18. mars.

Fra Paris til Lillestrøm
Brig har modeller som passer alle, men Staff forteller at den mest populære familiebåten akkurat nå er Brig Eagle 650 (21´). Blant ungdommer under 16 år er det modellen F380 (12´) med 9,9 hk som trekker det lengste strået. Og foran 2018-sesongen har Hankø Marina AS også store forventninger til nyheten Eagle 6 (18´). Den ble lansert på båtmessen i Paris i desember 2017, og selskapet satser på å få med seg et eksemplar til Sjøen for Alle. Staff utdyper:

– Vi gleder oss til å presentere 2018-nyhetene EAGLE 6 og EAGLE 10. EAGLE-serien består av sjøsikre og luksuriøse RIB-båter med dypt V-formet skrog.

– I tillegg har vi med oss Falcon 380T, Falcon 500, Navigator 610, Navigator 700 og Eagle 650 og Eagle 780. Vi skal ha gode messetilbud, så her kan folk gjøre et skikkelig kupp før sesongen sparkes i gang.

Voksende RIB-marked på Østlandet
Atle M. Staff melder om økende etterspørsel etter RIB, og da spesielt på Østlandet.

– RIB-er er fantastisk tørre og trygge båter som er enkle å håndtere for hele familien. Et godt tips er å følge de årlige service-intervallene på motoren og få dem utført på autoriserte verksteder. Da får du problemfrie sesonger i årevis.

Hankø Marina AS – hele Norges sommerparadis
Til Hankø Marina, som ligger en snau time syd for Oslo, kan du reise både med og uten båt. Marinaen, som holder åpent hele året, drives av et dedikert team som sørger for at båtfolket, lokale og turister får tilgang til gledene ved sjølivet. Det tilbys båtplasser, vinterlagring, verksted, slag og utstilling av Brig-båter, restaurant m.m.

 KJØP BILLETT