Nyheter fra Frydenbø
På Sjøen for Alle 14. - 18. mars stiller Frydenbø Marine AS med mange spennende nyheter.

På Sjøen for Alle 14. – 18. mars stiller Frydenbø Marine AS med spennende nyheter som Sting 630 Fast Track og Sting 730 Fast Track. Pluss Anytec A23 og A27 og et helt nytt Joystick system fra Evinrude.

Stiller med seks kjente varemerker
I 2018 finner du Evinrude, Sting, Nordkapp, Ranger, Anytec og Zodiac på standen til Frydenbø Marine AS på Sjøen for Alle. Selskapet inngår i Frydenbø Group AS, og en betydelig aktør på det skandinaviske båtmarkedet. Fra det moderne anlegget på Sætre distribueres selskapets varemerker til et velutbygget forhandlernett i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av aktuelle båt-, og motorpakker.

Stor etterspørsel etter aluminiumsbåter
Pål Bustad i Frydenbø Marine AS forteller om stadig økende etterspørsel etter aluminiums båter, skjærgårdsjeeper og RIB-båter. På båtmessen kan du se Ranger-serien fra Nordkapp, og ikke minst Anytec båtene der det knytter seg spesielt store forventninger til nyhetene Anytec A23 og A27. Bustad sier:

– Det vil være en rekke båtnyheter på vår stand. På Sting vil vi vise både Sting 630 Fast Track og Sting 730 Fast Track som er en helt ny serie hyttebåter. Båtene er designet av Espen Thorup og representer en ny linje fra Sting. De er moderne, meget sjødyktige og kan tilpasses forskjellig type bruk.

– Fra Anytec stiller vi ut en serie knallrå aluminiums båter med Anytec A23 og A27 i spissen. Vi vil påstå at dette er noe av det råeste båtproduktet på markedet innen aluminium – både når det gjelder byggekvalitet, utstyrsnivå, sjøegenskaper og sikkerhet.

 kjøp billett 

Nytt Joystick system fra Evinrude
Nyhet kommer det også fra Evinrude på standen til Frydenbø Marine AS. Pål Bustad sier:

– Vi presenterer et helt nytt Joystick system som utmerker seg med høy funksjonalitet og svært lav pris. Og som vanlig blir det lett å gjøre messekupp på det meste: Våre forhandlere vil ha en rekke messetilbud på både båt og motor, og vi skal også kjøre tilbud på mange gode kampanjeprodukter.

Dette bør du vite om Frydenbø Marine AS
Frydenbø® Group AS er et familieeid konsern som består av tre divisjoner; Bil & Marine, Eiendom og Maritim Industri. Gruppen sysselsetter over 500 ansatte, og samlet omsetning i 2014 var omlag NOK 1,9 mrd. Selskapet har deltatt på Sjøen for Alle i alle år, og bruker messen som et utstillingsrom for både publikum og forhandlernettet. Bustad sier:

– Vi har alltid hatt godt salg av båtpakker og løse motorer på standen, og tilstreber høy faglig produktkunnskap og god kundebehandling fra våre forhandlere som betjener standen. Dette, i kombinasjon med attraktive merkenavn og hyggelige messetilbud, gjør at vår stand som regel er en av de standene på båtmessen som har flest besøkende. Vi har store forventninger til Sjøen for Alle i 2018, og satser på at båtsesongen får en pangstart fra 14. – 18. mars.