Nyhetsdryss fra Erling Sande
Erling Sande stiller ut en mengde Askeladden båter på messen, men selve rosinen i pølsa er nyheten Askeladden C83 Cruiser TSI

Drammensfirmaet Erling Sande A/S ble etablert i 1932 og er en av de eldste importørene i norsk båtbransje. Salgs- og produktsjef Stein Harald Jørgensen tar med seg folkefavorittene Suzuki påhengsmotorer, Askeladden, Beneteau, Capelli Rib, HR Boats og Ryds båter til Sjøen for Alle 14.-18. mars.

Tre nyheter fra Beneteau
I dag fører Erling Sande A/S Askeladden, Capelli Rib, HR Boats, Ryds og Beneteau. Franske Beneteau er en av Norges mest fiskebåter blant både yrkesfiskere og hobbyfiskere. Båtene har brede, stabile skrog som gjør at de holder seg godt i sjøen og er svært lite ømfintlige for last. Stein Harald Jørgensen sier:

– Beneteau er også romslige i forhold til lengden. De fleste som kjøper fiskebåt, shopper i prisleiet 400.000 og 600.000,- kr. I år kommer vi med 3 nyheter på Sjøen for Alle; Antares 6, Barracuda 6, Antares 9.

 KJØP BILLETT  

Beneteau er kjent for å gå i bresjen når det gjelder innovasjon og pasjon for båtlivet. Den første sardinfiskebåten ble satt på vannet i 1884. I 2018 fins det mer enn 36 000 Beneteau motorbåter på havet, spredt over hele verden.

Populært med påhengsmotorer
Vi har så vidt rundet årsskiftet, men Stein Harald Jørgensen merker allerede stor etterspørsel etter Bowriders, Daycruisere og lukkede båter i størrelse 20-25 fot. Han forteller også om bra trykk rundt skjærgårdsjeeper i størrelse 16-17 fot:

– I tillegg ser vi en tydelig trend i retning av at folk ønsker seg påhengsmotorer på større båter også – gjerne helt opp mot 30 fot. På Sjøen for Alle tar vi derfor med oss et bredt, spennende utvalg der du garantert finner drømmemotoren.

Opplev nyheten Askeladden C83
Erling Sande A/S stiller ut en mengde Askeladden båter på messen, men selve rosinen i pølsa er nyheten Askeladden C83 Cruiser TSI. Jørgensen sier:

– Askeladden C83 Cruiser TSI er den perfekte daycruiser for opptil 10 personer på dagstur, 6 personer på weekendtur og 4 personer på langtur. Båten har en stor og sosial cockpit, stor badeplattform med egen sun lounger, solseng i cockpit, ordentlig pantry for weekend- og langturer, soveplass for 4 – 6 personer under dekk, og eget baderom med toalett og dusj.

Generelt beskrives C-serien fra Askeladden som flotte familiebåter som passer midt i blinken for raske inn-ut turer etter jobb, sol, bad, sportsfiske og weekendovernattinger. Tidsriktig, delikat design og gode kjøreegenskaper er to av kjennetegnene. Noe av det som skiller Askeladdens C og P serie fra hverandre, er at P-serien består av knallfine helårsbåter med «spot on» overnattingskomfort.

Skrevet av: Ann-Sophie Stene