Nyhetsdryss fra Frydenbø Marine AS

På Sjøen for Alle 18. – 22. mars tar Frydenbø Marine med seg hele 25 båter. Alt fra Iron Boats som har Norgespremiere i år, via Zodiacs rib-båter, til Sting og et knippe fantastiske Nordkapp-modeller.

Fem herlige nyheter fra Nordkapp, Iron Boats og Zodiac

Frydenbø Marine er et selskap i Frydenbø Group AS, og en betydelig aktør på det skandinaviske båtmarkedet. Fra  anlegget på Sætre og i Sarpsborg distribueres selskapets varemerker til et velutbygget forhandlernett i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Og det er ikke hvilke som helst merker vi snakker om: Evinrude motorer, Nordkapp, Sting, Iron Boats og Zodiac. Mats Hjørnevik, ansvarlig for markedsføring i selskapet sier:

Vi kommer med fem supre båtnyheter. Fra Iron Boats stiller vi ut modellene 647, 707 og 767, Zodiac har premiere på Pro 6.5 og Nordkapp klinker til med nyheten Gran Coupe 905.

Mats Hjørnevik

Spennende tilskudd til premiumsegmentet fra Iron Boats

Iron Boats 647, 707 og 767 er tre utrolig spennende modeller. Det anerkjente svenske båtmerket blir et godt valg i premiumsegmentet for åpne båter. Designet og utførelsen av skrogene gir en flott manøvreringsevne og sikkerhet, også i røff sjø.

Iron Boats med tre spennende modeller på Sjøen for Alle

Ny lansering i Zodiacs Pro-serie

Modellen Zodiac Pro 6.5 er en ny lansering i Zodiacs Pro-serie. Den er perfekt til fine turer i skjærgården, som hyttebåt eller også ved praktisk bruk som ved bruk av vannlek-utstyr. Båten har det karakteristiske, avtagbare pontong-systemet som Zodiac er kjent for, og kunden kan velge mellom mange fargekombinasjoner og mye attraktivt tilleggsutstyr. Mats Hjørnevik er sikker:

Vi i Frydenbø Marine tror denne modellen blir en av årets store slagere og kjempepopulær til bruk ved mange hytter i sommer!

Mats Hjørnevik
Frydenbø Marine har stor tro på at nylanseringen i Zodiacs Pro-serien vil bli sommerens store slager!

Se opp for Nordkapps største båt noensinne

Nordkapp Gran Coupe 905 er Nordkapps største båt noensinne, og en utrolig god helårsbåt. Her har Nordkapp kreert en kombinasjon av råskap og luksus som gir båtfolk muligheter for å nyte de varme sommerdagene fullt ut. Den har elektrisk styrt panorama-tak (ekstrautstyr), glassdør ut til akterdekket og en åpen cockpit med flust av lysinnslipp. Det er først og fremst en sosial båt, noe du merker deg når du tar en nærmere titt på den ifølge Hjørnevik.

Døren til akterdekket gjør det mulig å sitte både inne og ute samtidig som du er en del av det sosiale som skjer. Båten har en toppfart på over 40 knop med Evinrude 300 HK, eller over 50 knop med 2x200HK i dobbelkonfigurasjon. Frydenbøs stand på Sjøen for Alle vil selvsagt romme et bredt utvalg av Evinrudes nye G2-motorer, fra 115 H.O til 150 hester. Disse nye motorene er enda mer drivstoffgjerrige, noe som understreker Evinrudes fokus på å ha de mest miljøvennlige motorene på markedet.

Mats Hjørnevik
Nordkapp Gran Coupe 905 er Nordkapps største båt noensinne og vil ha verdenspremiere på Sjøen for Alle 18. – 22. mars.

Merker stor etterspørsel etter daycruisere

I løpet av båtsesongen 2019 og de første par månedene i 2020, har Frydenbø Marine notert seg økt etterspørsel i segmentet for daycruisere. Dette er altså båter med skjermet cockpit og akterdekk, pluss en kabin som muliggjør overnatting og komfortable helgeturer for familien.

«Vi er spente på hvordan dette markedet utvikler seg fremover. Sjøen for Alle 18.-22. mars vil gi oss en pekepinn på responsen, og er sikre på at det blir en flott messe der besøkende får tilgang til mange spennende nyheter og muligheter!»

Vi oppfordrer alle til å stikke innom standene våre, og fortelle hva de er ute etter. Våre rådyktige forhandlere vil være tilstede, og de vil garantert kunne tipse og veilede båtinteresserte i retning av den båttypen som passer behovene deres best!

Mats Hjørnevik