Nyhetsdryss på Sjøen for Alle

Nyt topp sommerstemning på Sjøen for Alle den 18. – 22. mars i Lillestrøm! Les videre og få med deg siste nytt om utstillere, merker, utstyr, gode nyheter for hobby- og sportsfiskere pluss mengder av spennende båtpremierer.

Nyhetsdryss innen utstyr, familiebåter og skjærgårdsjeeper

Årets Sjøen for Alle brer seg utover et areal på 30 000 m2. I hall C og D er Norges største utstyrsleverandører som Best Marin, Regatta og Seatronics på plass med elektronikk, gadgets og tilbehør som gjør båtlivet enklere.

Side om side med dem fins alt fra Iron Boats med Norgespremierer, Zodiac rib-båter, Sting og Nordkapp-modeller. Askeladden er på plass, og det samme er Ibiza Boats med 2020-modellene. Bakken Motor har med seg et komplett Uttern-sortiment, mens Herholdt Andersen blant annet klinker til med premieren på Axopar 37XC med gull-wing dører.

Askeladden P92 SUV med Extended Hard Top har Norgespremiere på Sjøen for Alle!


Er du interessert i elektroniske båter, fins det selvsagt gullkorn på det feltet også: Hydrofoilbåten Candela Seven har Norgespremiere, og familiebedriften Green Waves stiller med GreenWaves 601 og nyheten GreenWaves 630X.Flere luksusbåter tilstede enn på mange år i B-hallen

De fleste forbinder båtliv med rekreasjon, og år er det sushi-servering midt i plomma i B-hallen der messens dyreste båter kan skues i ro og mak fra sidelinjen.

Uansett om du er ute etter en ren underholdning, vannscooter, skjærgårdsjeep, familiebåt eller luksusbåt i millionklassen, byr Sjøen for Alle på flust av godbiter.

Leangbukta er på plass i B-hallen med merker som Bavaria, Marex, Saga, Nimbus, Rhea, Greenline, XO og Sea Ray. Dette er i tillegg til heftige utstillere som Viknes, Skilsø, Dreamline Yachts, Fairline, Targa, Sargo, Cormate, Nord Star, Riva, Chris-Craft og Delta. Ikke minst er Princess tilbake på båtmessen og stiller ut messens største båt – modellen Princess V50 Open.


Unik 2020-utstilling for hobby- og sportsfiskere

Én av årets messenyheter, er utstillingen «Sjans i Havet» i E-hallen. Den er dedikert sportsfiskere, og på plass er båter fra eksempelvis Finnmaster, Pioneer og Buster, innovative nyheter, kvalitetsutstyr innen teiner og stenger og noen av Norges dyktigste sportsfiskere og største fiske-bloggere.


Besøkende får mengder av tips og inspirasjon, veiledning i et 38 m langt fluefiskebasseng og ikke minst – vi arrangerer gratis foredrag med noen av landets råeste fangsteksperter. Målet med Sjans i havet er at du skal lære noe nytt – og ikke minst få lyst til å prøve noe nytt!

Et besøk i hall E toppes med en sving innom årets «Sjølystutstilling» som hyller norsk båtdesign opp gjennom tidene. I tillegg har vi hanket inn 10 båter fra Sørlandet Speedboat Classics som spesialattraksjon. At dette området blir en møteplass for nostalgikere, fagfolk innen restaurering og samlere, er det ingen tvil om.


Båtliv handler om trivsel for hele familien, og i år har vi lagt et knippe trivelige barneaktiviteter til messehelgen fredag-søndag. De øvrige dagene er det først og fremst bånn gass for de som eier båt, de som elsker båt, og de som er på utkikk etter båt og båtutstyr.

Uansett hvilken gruppe du tilhører, så sett av god tid. Årets Sjøen for Alle 18. – 22. mars har aldri hatt større spenn i bredde og utvalg og satser på å fange opp alle som har sans for livet på vannet.