Princess med grand slam på Sjøen for Alle
Princess er storbåt-merket som har solgt desidert best i Norge gjennom tidene. Den 18. – 22. mars er de tilbake på Sjøen for Alle, med kremmodellene Princess F45 og Princess V50 Open.

Herlig utvikling i 2019

I 2019 hadde Princess et meget bra i år. Det ble solgt til sammen 21 nye båter i Vest-Sverige, Danmark og Norge i størrelsen 40 fot – til 66 fot. Jessica Martinsson, en av eierne av gruppen, som er distributør for Princess Yachts i Vest-Sverige, Vestlandet og Danmark, sier at det allerede nå er klart at det blir enda flere neste år:

Produsenten Princess Yachts i Plymouth, England, investerer enorme ressurser i produktutvikling, og lanserer 3-5 nye modeller hvert år. I 2020 stilte de ut 11 båter på messen BOOT i Düsseldorf, og halvparten av dem hadde messepremiere.

Jessica Martinsson
Princess stiller ut modellene F45 og V50 Open. Sistnevnte blir den største på Sjøen for Alle.

Princess er kjent for sin elegante, tidløse design, og det er detaljene og håndverket som virkelig stikker ut. 80% av en Princess-båt lages in-house. Jeg mener at det er den utsøkte kombinasjonen mellom ulike høykvalitative materialer på alle områder som matcher hverandre perfekt, som gir den eksklusive følelsen kundene våre er ute etter.

Jessica Martinsson

Velkommen om bord i en Princess F45

Den 18. – 22. mars er første gang F45 blir vist på Sjøen for Alle. Den eksepsjonelle nye F45 flybridgen har uovertruffen plass, kvalitet og fleksibilitet, og gir alle om bord en ultimat opplevelse på sjøen.

Flybridgen har en sittegruppe med teak spisebord og forut L-formede seter som konverteres til en solseng. Med hjelp av den unike løsningen i cockpit kan man flytte hele sofadelen elektrisk. Resultatet blir en enorm og unik sosial plass på akterdekket. Jessica Martinsson sier:

Under dekk er det en master kabin som strekker seg over hele båtens bredde, og som har et eget bad tilknyttet. I baugen fins det en gjestelugar, også den med eget bad. Modellen har et fantastisk design som overgår alle forventninger om volum og utnyttelse av plass i forhold til båtens slanke design.

Jessica Martinsson

Drevet av Volvo Penta IPS 600 med joystick som gjør det enkelt å legge til, er F45 er et utrolig vakkert håndverk. Sammen med de elegante fullskrogs skrogvinduene, de vakre overflatene og spesielle designdetaljene, er F45 uten tvil et høydepunkt blant mindre flybridge yachter.

Jessica Martinsson

Velkommen om bord i en Princess V50 Open

Den allsidige nye V50 kan skryte av det helt nye eksteriør i V Class-design og tilbys enten som dekksalong eller med en åpent layout. Den elegante stilen matches med en motorinstallasjon som gir opptil 32 knop.

Det er bekreftet at Princess V50 Open blir messens største båt. Gå ikke glipp av det!

Dynamiske sidevinduer langs hele det dype V-hullet, som oversvømmer salongen og kabinene med naturlig lys. Dette etos av moderne utvendig design flyter gjennom interiøret. Dekkmodellen har tregulv i hele salongen og på kjøkkenet. Doble førerseter i skinn er signatur for V Class-serien.

Midtkabinen går over hele båtens bredde og er et innbydende fristed. Den fremre gjestekabinen har en stor dobbeltseng med mulighet til å dele i to enkeltsenger. Den velutstyrte nedre salong kan brukes til sosialisering eller bli omgjort til en midlertidig dobbeltseng. Det er også mulighet til å spesifisere båten med en tredje kabin. Denne eksepsjonelle båten uten kompromiss lover mange minneverdige opplevelser.

Satser på geografisk nærhet og høyt servicenivå

Princess-båtene passer de norske værforholdene utmerket, og med marina i Bergen, Vollen, København og Orust på den svenske vestkysten er service, tips og reservedeler aldri langt unna. Jessica Martinsson sier:

Princess-båtene er en livsstil. Folk elsker kombinasjonen av høy standard, designet, kvaliteten og de gode sjøegenskapene. De som kjøper en Princess, er like ofte barnefamilier som voksne par. Felles er at de alle ønsker høy komfort og hyttestandard når de er på vannet.

Jessica Martinsson

Vi merker at kundene våre verdsetter at vi fins i nærheten og yter service. Det handler ikke bare om å kjøpe båten; vi hjelper dem med å bli kjent med båten, og tar vare på dem gjennom ypperlig etterservice. Vi ligger innenfor Gullholmen på Orust, og får ofte besøk av nordmenn som tilbringer sommeren i svenske farvann. Som sagt – en Princess er så stor og komfortabel at du lett nyter livet på sjøen i lengre tid uten å ville sette fot på land.

Jessica Martinsson

Ser frem til å møte det norske båtfolket

Norge er altså blant de landene det er solgt mest Princess gjennom tidene. Martinsson forteller at mange som har en klar oppfatning av Princess fra tidligere, blir overrasket når de stiger om bord i en 2020-modell:

Det er mange som er nysgjerrige på Princess, og det er enda flere som vil oppleve båtene på nært hold. Vi gleder oss selvsagt stort til å invitere besøkende om bord i båtene vi skal stille ut på Sjøen for Alle den 18. – 22. mars, og satser på å møte både nye og gamle kunder.

Hvis jeg skal trekke frem det beste ved Princess-båtene, er det håndverket, det at de for det meste er laget in-house, alle detaljene, den gjennomgående høye kvaliteten og delikate materialvalgene. Alt stemmer 100 %.

Jessica Martinsson

Princess har over 3000 ansatte, og lager cirka 300 båter per år. Det er ingen tvil om at selskapet gjør det strålende. Det omsatte for 3 milliarder i 2019, og verftet har en ordrereserve på 9 milliarder frem til år 2022. Princess startet opp i 1965, har per i dag over 50 distributører og kan skilte med at år 2019 var selskapets beste noensinne.