TIDENES UTSTYRSTILBUD PÅ MESSEN
De store utstyrsleverandørene lokker med bredt utvalg, nyheter og gode messetilbud under årets Sjøen for Alle.

De store utstyrsleverandørene lokker med bredt utvalg, nyheter og gode, gamle messetilbud under årets Sjøen for Alle.

Når Norges største båtmesse åpner dørene på Lillestrøm i mars blir det tidenes utvalg av båtutstyr, skal vi tro importørene og utstillere som er tilstede. Dessuten blir det ekstra stort fokus på maritim mote under årets Sjøen for Alle.

– For oss er det like viktig å tiltrekke de som ikke har båt som de som har hatt båt i alle år. Sjøen for Alle skal være et verdifullt og opplevelsesrikt event for alle grupper innen båtlivet, forteller prosjektleder Per Sårheim.

Les også: Underholdning for hele familien på Sjøen for Alle »

Alle de store båtutstyrsforretningene er tilstede
Til årets messe stiller alle de store båtutstyrsforretningene med egne stands. BestMarin stiller med gode messekupp.

– Vi tar med oss utstyrsnyheter og gode, kjente varemerker. Vi vil ha fokus på utstyr som kan gi båtfolket det gode gamle «messetilbudet» tilbake, forteller Gisle Hjelme fra kjedkontoret. Elleve BestMarin-butikker har han fått med seg til å bemanne opp standen. Kjeden skal ha en stand på 255 kvadratmeter, hvilket er rekord for båtutstyrsgiganten.

Nyhet fra BestMarin: Luftvarmer med hele 2 kW effekt som gir en rask og komfortabel oppvarming av din båt.

Comeback for Watski
I år gjør Watski Comeback på Sjøen for Alle og kommer med sitt nye rullende messekonsept. Therese Högqvist gleder seg og forteller ivrig:

– Det blir salg av produkter av høy kvalitet med gode messetilbud der vi fokuserer på sikkerhet, komfort og vannsport. Vi tar blant annet med oss redningsvester fra Crewsaver, årets rykende ferske Watskikatalog 2019 og vår nye inspirerende vårfolder. Folderen er en trinn for trinn veiledning i hvordan du gjør båten klar for en ny sesong.

Watski gjør comeback på Sjøen for Alle med sitt nye rullende messekonsept. Her fra messen i Göteborg.

Gode messepriser 
Også Maritim Båtutstyr satser på gode messepriser på Sjøen for Alle.

– Vi kommer til å ha flere utstillinger på standen vår. Vi skal vise bredden i Maritim sortiment og vi vil at kundene skal få inspirasjon og god veiledning ved å besøke oss på Sjøen for Alle. Vi gleder oss stort til å komme i gang med årets sesong, forteller Glenn Madsen hos Maritim Båtutstyr.

Spennende nyheter fra Seatronic Båtutstyr
Seatronic gleder seg til å vise frem produkter av den mer tekniske sorten. Lars Jørgen Kopperud forteller:

– Vi gleder oss til Sjøen for Alle som er en kick start på sesongen både for oss og våre kunder. På standen viser vi en mengde produkter med hovedfokus på de mer tekniske delene av sortimentet vårt, og vi kommer med flere spennende nyheter. Vi håper å se flest mulig gamle og nye kunder, og lover en god båtprat og gode tilbud.

Opplev nyheten Motebrygga i C-hallen
Også i år er maritim mote tilbake på Sjøen for Alle. Suksessen fra i fjor “Motebrygga” i C-hallen, videreføres også i år. Ti maritime motemerker viser frem sin nyeste kolleksjon i et miljø bestående av sjøboder. I tillegg kommer et stort outlet med massevis av messetilbud på gode merkevarer.

I samarbeid med Kongelig Norsk Seilforening arrangeres det foredrag og andre aktiviteter i Seilerkafeen på Motebrygga, og det blir fokus på bekledning om bord i både motor- og seilbåt.

Les også: Samler maritim mote på Sjøen for Alle »

Lokker med gode «røverpriser»
Den trofaste utstilleren Jernia Skillebekk, lokker med gode «røverpriser». – Vi satser på båtpleieprodukter foran sesongstart, med Jotun, Selaclean og Autoglym sine produkter i spissen. Vi vil også ha unike tilbud på diverse vannsport og sikkerhetsutstyr, SUP-brett, wakeboard og tuber under messen, forteller butikksjef André Borge Hoel.

Les også: Båtpuss trinn for trinn »