Verdenspremiere fra Nordkapp: Gran Coupe 905 – det beste fra to verdener!
Komfort, råskap og linjer som skiller seg ut. Nordkapps nye flaggskip 905 Gran Coupe er virkelig en samling av det beste fra to verdener, og med Evinrudes G2-motorer gjør dette båten til et miljøvennlig valg innen familie-coupe-segmentet.

Teamet bak Nordkapp har igjen lykkes med å utvikle et fleksibelt skrog som gjør at båten kan leveres med Evinrude G2-motorer fra én 300 hk opp til maks 2×200 hk. Selv med minste motoralternativ passerer toppfarten lett 40 knop. Nå kan du se Nordkapps nye flaggskip på Sjøen For Alle 2020!

Ny design med samme Nordkapp-DNA

Gjennom lang tid har Nordkapp og designer Espen Thorup jobbet med et spennende prosjekt som nå endelig har blitt tilgjengelig for salg. Linjene har klare trekk fra andre Nordkapp-modeller og båtens godt forankrede Nordkapp-DNA gir utslag i både praktiske løsninger og kvalitet. Linjene og utførelsen har blant annet ført til at båten blir omtalt som «Nordkapps tøffeste så langt».

Ideen om denne båten er flere år gammel. Vi skulle lage Gran Noblesse, så denne ideen om Gran Noblesse har blitt videreført som dagens Gran Coupe.

Designer Espen Thorup til magasinet Båtliv

Båt for alle slags forhold og sesonger

Gran Coupe har et romslig preg, med et meget stort fordekk der du blant annet finner en integrert solseng med god plass. Akterdekket har modulbaserte løsninger som gjør at du selv kan tilpasse etter behov.

Førerplassen er utstyrt med multifunksjonsskjerm som øker tilgangen på tilgjengelig informasjon for føreren. Det elektriske panoramataket (ekstrautstyr) gir også en luftig og solrik førerplass, og er det kaldt eller regn får du en lun og oversiktlig kupé.